1392205 [Updated] Classify Fashion Attributes [Pieces Of Clothing] $0.03 lvl1
5/5 kviz(samo jedno Da mi se palo), nije tezak, submit na 31s.
N123M wrote:1391700 Death Attracts Family Drama. Help Us Moderate Obituary Guestbooks...
$0.03 lvl 3
novi
Edit: nesto nije u redu...ima samo Yes/No, prvo pitanje, bez podkategorija, a ne moze da se submituje jer trazi da se selektuje odgovor iako jeste?? Valjda ce da poprave...
Harakiki wrote:eufrat wrote:1358915 Updated: Help Us Link Phrases To Entities (You Must Select All) (Sp Music Queries - March 2019) lvl1
Isprobao neko dosad?
Feferedon wrote:Kako sad po ovim novim pravilima kada neko npr. kaze I don't like fsgdgdr -da li obelezavamo sve ponudjene albume ili samo ime benda? Ranije sam samo bend oblezavao, ali sad nisam siguran zbog novih pravila.
Feferedon wrote:Idjosko wrote:1353474 Help Us Link Phrases To Entities (Sp Music Queries - Feb 2019) 0,21$ - lvl 1
Produzen ponovo od produzenogTaman kada mi je na 187+1 pisalo da je maximum. Novi max je pretpostavljam negde oko 240.
![]()
![]()
237 max
Steffbat wrote:Samo je beba u stanju dan nam pokaže snagu, ljubav i hrabrost koje smo sakrili duboko u sebi. Želim vam sve najbolje.
Mprof wrote:Ljudi, jeste li živi?
Ovaj Global Ner smorio kao nijedan posao do sada. Nalet wiki (onaj od ljetos) mi je lakše pao.
Drugi Id ne smijem ni otvarati.