Please wait...
HomeForumPosts by dsalopek

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by dsalopek

ID-ovi taskova koji ne ulaze u GA » Post #486

Wed Mar 01, 2017 06:01 in Ex-Yugoslavia

završim anketu ali mi istekne vrijeme za upis koda... i sad mi nikako ne dolazi opet da mogu upisati kod :roll:

ID-ovi taskova koji ulaze u GA » Post #852

Wed Feb 22, 2017 08:54 in Ex-Yugoslavia

na prošlim je bio 590, valjda je i ovaj tako

Kafana » Post #1028

Mon Feb 20, 2017 08:49 in Ex-Yugoslavia

vratit će se sa novim updateom na staro, i meni se desilo par puta kada sam išao preko drugih kanala, drugi dan je bilo sve ok

PS. nemoj korisiti imena drugih siteva kad pišeš na forumu, strogo je zabranjeno po pravilima

Kafana » Post #1018

Mon Feb 20, 2017 00:10 in Ex-Yugoslavia

pupijevi wrote: Ja bas da bacim komentar dal ste primetili da sve ulazi u GA...

Druga stvar dal ste primetili koliko ima malo taskova za 0 lvl?

Ciscenje terena i priprema za nove clanove? Pitanja,pitanja,pitanja....

ja sam prilično siguran da CF malo čisti broj usera na platformi, prije ovih flaganja bili su redoviti problemi sa serverom, u zadnja dva tjedna nisam baš primjetio takvih problema

ID-ovi taskova koji ulaze u GA » Post #616

Thu Feb 09, 2017 08:54 in Ex-Yugoslavia

985434 Gender Categorisation From Cctv

prelagan, nisam submitao prije 30 sekundi , max je 20

ID-ovi taskova koji ulaze u GA » Post #599

Thu Feb 09, 2017 05:28 in Ex-Yugoslavia

Cico, maki, svaka čast koliko ste gifova natukli, ja sam par puta posustao pa kaskam malo, u jednu ruku mi je drago da ih više nema, pukao sam već od njih :D

EDIT: income, možeš preselit u kafanu, ne znam kako sam uspio postat u krivi topic, bit će da sam stvarno pukao od gifova

ID-ovi taskova koji ne ulaze u GA » Post #408

Wed Feb 08, 2017 13:01 in Ex-Yugoslavia

988271 Rate Content Of Animated Gifs (Adult Content)

za sada sve učitava

Pitanja i saveti » Post #3860

Tue Feb 07, 2017 03:52 in Ex-Yugoslavia

po meni bolje sa CS-a, izgubit ćeš nešto malo na konverziji, imaš čak i opciju da ako nemaš dovoljno na CS-u da dio platiš sa CSa a ostatak paypalom

ID-ovi taskova koji ulaze u GA » Post #556

Mon Feb 06, 2017 10:41 in Ex-Yugoslavia

bome začas nestao, ja sam uhvatio jedan nakon kviza

ClixGrid » Post #130

Sat Feb 04, 2017 01:06 in Ex-Yugoslavia

CONGRATULATIONS!
You have just won $0.50!
You have 23 chances left for today

:thumbup:

Kafana » Post #691

Fri Feb 03, 2017 02:52 in Ex-Yugoslavia

teško, previše sam zabušavao ovaj tjedan da se stignem priključiti :D

Kafana » Post #689

Fri Feb 03, 2017 00:21 in Ex-Yugoslavia

ruma45 wrote: Možda bude malo duža poruka, pa koga mrzi ne mora da čita (ionako je ovo kafana)...

Posle nekih 10-ak dana od otvaranja FB naloga i vraćanja na rad sa taskovima posle dve godine pauze, hteo bih da iznesem neke utiske. Za ovih 10-ak dana sam zaradio negde oko 18$ što je super za moje prilike jer sam do sada (reklame + grid i malo radio) godišnje uzimao negde oko 25$.
Malo nervira što nema puno zadataka kad ih stavim na refresh, nerviraju i neke glupe korkecije pa mi padne procenat.
Eto, na primer zadnja dva dana sam imao 100% učinak na svim taskovima i danas "padnem" na nekoj gluposti, i što je još veći fazon, ja sam bio u pravu. I ne nadam se da će ispraviti grešku...
Takođe me nervira kad otvorim task stranicu, vidim task, cenu i broj taskova, kad ga odaberem dobijem poruku da nema taskova, pola dana vrti refresh, i ništa. Sutra ponovo isto - taskova ima a ja ne mogu da ga otvorim...

Ono što me fascinira je na koju foru Vi, pravi "task-masteri" (CicoSreckovic, pupijevi, makideeney, dsalopek i ostala ekipa) uspete da odradite par stotina taskova na dan?
Ja na primer, pustim u 7-8 tabova taskove koji su mi OK, uključim refresh na 3 sekunde pa opet za par sati ako dobijem 5-6 taskova onda je to premija...
Jel ja u nečemu grešim ili jednostavno nemam sreće?
Na poslu uključim isto tako, od 8 do 16h uspem da odradim 10-15 taskova, kući kad dođem isto toliko.
Ajde, imao sam sreće u petak pa sam nekako uspeo da odradim 101, ali kako i na koj način uspete toliku količinu zadataka da odradite? I to skoro svaki dan :shock:
Koliko spavate (ako i spavate)? :D
Možda ovo Vama zvuči malo smešno, meni stvarno ne ide u glavu tolika cifra za tako kratko vreme pa još kad vidim kako meni bajno izlaze zadaci nema mi logike. Ako ja grešim, uputite me na pravi put :?

Eto, toliko od mene, ako neko hoće da me posavetuje...tu sam.
Ukoliko sam nekog smorio... pa rekoh da će biti malo duža poruka.
Ako sam nekog oraspoložio ovom porukom... onda ova poruka ima i smisla.
U stvari, lakše mi je kad sam se malo izjadao, svakako poruka ima smisla. :D

Ajd' uzdravlje!

ja ti mogu reć u svoje ime da nema neke posebne tajne, svi koji rade tolko taskova u danu provedu mnogo sati ovdje. Treba pratit listu često tokom dana, zna bit dobrih taskova, koji se rade brzo no oni i brzo nestanu, ako ih uhvatiš na vrijeme čim se pojave napravit ćeš ih puno jako brzo. I skupit si listu skrivenih taskova koje možeš radit često tokom dana dok nema ništa drugo, ja ih nekad znam po 10-15 držat na refresh

Nadam se da sam ti malo pomogao, uglavnom može se ali treba puno truda i brzine, ja sam prošli tjedan izgorio koliko sam radio, ovaj tjedan sam malo smanjio intenzitet :)

ID-ovi taskova koji ne ulaze u GA » Post #311

Wed Feb 01, 2017 10:58 in Ex-Yugoslavia

986848 Duplicate Fashion Product Identification
novi ID

EDIT: krivi topic

ID-ovi taskova koji ulaze u GA » Post #510

Tue Jan 31, 2017 14:54 in Ex-Yugoslavia

cayaaa wrote:
Berikai wrote:
dsalopek wrote:
buchevski wrote: Berikai mozes da promenis pocetni post za
943227 Priority Work: Venus Vs. Mars : Help Us Find The Gender Of These L3

max 111

hmm, ja sam ga maxao prije nekih 2 tjedna na 179...

Kod mene max 181. Bio je to zakon task.

Ima li neko pametan savjet za njega . . .

ja sam obično otvarao 4-5 prvih stranica koje mi google search izbaci, ako je u tim stranicama slike osobe, to je to, označiš spol i kopiraš link. Ako nema slike tražiš dal je negdje spominje Mr. il Mrs. ili neka zamjenica He, She, His i sl. koja označava spol.. ako nema ni toga potraži još par linkova, ako nađeš osobu a ne spol označiš to, ako ne nađeš ništa označiš to..sve je dosta korektno u tasku

ID-ovi taskova koji ne ulaze u GA » Post #299

Tue Jan 31, 2017 14:18 in Ex-Yugoslavia

bio je, ja sam radio Clothing oko 17-18 danas

ID-ovi taskova koji ulaze u GA » Post #498

Tue Jan 31, 2017 05:07 in Ex-Yugoslavia

buchevski wrote: Berikai mozes da promenis pocetni post za
943227 Priority Work: Venus Vs. Mars : Help Us Find The Gender Of These L3

max 111

hmm, ja sam ga maxao prije nekih 2 tjedna na 179...

Kafana » Post #627

Mon Jan 30, 2017 00:10 in Ex-Yugoslavia

završih treći na Weekly Contest-u stoga runda za sve :D

ID-ovi taskova koji ulaze u GA » Post #453

Thu Jan 26, 2017 03:37 in Ex-Yugoslavia

da, taj je zadnji, vidio sam ga danas na listi...

ID-ovi taskova koji ne ulaze u GA » Post #249

Mon Jan 23, 2017 08:58 in Ex-Yugoslavia

Nole76 wrote: 983875 Rate Content Of Animated Gifs (Adult Content)

zna li netko na koliko je sigurno taj task submitat?

Surveys, Offers, Video, Games » Post #262

Mon Jan 23, 2017 08:05 in Ex-Yugoslavia

incomehomejob wrote: dsalopek, kliknuo si 'Report' dugme, cenim da je trebalo da bude 'Quote' za Berikai post iznad. :D
Brisem 'report', pretpostavljam da se slazes. :)

da, naravno..izvini, nepažanja...još mi nije bilo jasno zašto nema posta, onda sam skonto da sam vjerovatno to napravio :?
From: Go
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Dec 5, 2023 00:28:28 PST