Posts | 41 |
Member Since | 18 Oct 2016 |
Last Visit | 14 Nov 2023 |
Likes Given | 7 |
Likes Received | 7/7 |
melike1051 wrote:selinordu wrote:Sizde oyuna başladıktan kaç gün sonra pendinge düştü? Karargahı 14 yapıyorum hala pendinge düşmedi. 7 gün olmadığı için desteğe de yazamıyorum.
hemen düşüyor genelde bağladın mı hesabını
naklov86 wrote:melike1051 wrote:selinordu wrote:Sizde oyuna başladıktan kaç gün sonra pendinge düştü? Karargahı 14 yapıyorum hala pendinge düşmedi. 7 gün olmadığı için desteğe de yazamıyorum.
hemen düşüyor genelde bağladın mı hesabını
hesabı bağlamaya gerek yok. oyunu pc'ye indirip kurduğun zaman offers history'ye bakın. orada Install Conversion #xxxxxxxxxxx (Offer) tarzında bir ibare yoksa para geçmiyor hesaba. ben aynı kazığı ben de yedim.
dialara wrote:oyun süresi 1 ay mı? ona göre devam edicem de karargah 23 de kaldım 32 gün oldu oyuna başlayalı.
nusibet wrote:dialara wrote:oyun süresi 1 ay mı? ona göre devam edicem de karargah 23 de kaldım 32 gün oldu oyuna başlayalı.
Yanlış bilmiyorsam süre kısıtı yoktu bunda. Ben 24 olduğumda 15 $ pendinge düşmüştü. Epey ilerlemişsiniz devam edin bence. Oyunda da aynı isim miydi? aynı birlikteydik galiba bi araYalnız 6.3K refah istiyor 25 için.
dialara wrote:nusibet wrote:dialara wrote:oyun süresi 1 ay mı? ona göre devam edicem de karargah 23 de kaldım 32 gün oldu oyuna başlayalı.
Yanlış bilmiyorsam süre kısıtı yoktu bunda. Ben 24 olduğumda 15 $ pendinge düşmüştü. Epey ilerlemişsiniz devam edin bence. Oyunda da aynı isim miydi? aynı birlikteydik galiba bi araYalnız 6.3K refah istiyor 25 için.
evet aynı isim olması lazım. 24 e gelince 15 dolar düşüyor dedikleri için 25 i görmeyi pek düşünmüyorum. refah seviyesini arttırmak bir hayli sürecek gibi geldi de o yüzden bir sorayım dedim, inş süre sıkıntısı yoktur amin. teşekkür ederim cevabınız için.
kekonali wrote:dialara wrote:nusibet wrote:dialara wrote:oyun süresi 1 ay mı? ona göre devam edicem de karargah 23 de kaldım 32 gün oldu oyuna başlayalı.
evet aynı isim olması lazım. 24 e gelince 15 dolar düşüyor dedikleri için 25 i görmeyi pek düşünmüyorum. refah seviyesini arttırmak bir hayli sürecek gibi geldi de o yüzden bir sorayım dedim, inş süre sıkıntısı yoktur amin. teşekkür ederim cevabınız için.
Sana saldırdıydım hammadde için affet bu arada 24 te pendinge düştü 1 hafta sonra 25 oldum direkt hesaba geçti bence 25 olmanız lazım 24 te kalıp parayı alabilen varsa söylesin