dblnmz wrote:newsorcev wrote:dblnmz wrote:reach Level dediği galiba karargah seviyesi değil , level 19 da vereceği 5 dolar kahraman seviyesini 19 yaptığımda pendinge düştü üstelik karargah seviyem daha yeni 19 oldu. Kahraman seviyesini yükseltiyorum ben genelde.
Bunun için de;
- Görevler kısmında gelişim görevlerinde ne yükseltmesini istiyorsa onu yükseltiyorum
- Etkinliklerde biyolojik kapsül ve hızlandırmalar çok fazla geliyor, sakın kaçırmayın derim
- enfekte saldırıları düzenlerseniz de size hem hızlandırma hem de biyolojik kapsül veriyor. Çantada bunları bulabilirsiniz. Ben tüm biyolojik kapsülleri kahraman ilerlemesine harcıyorum. Şu an 23 olmak üzere.
- Araştırma laboratuvarında da GELİŞİM Alet iyileştirme ve Liderlik kısımlarını yükseltiyorum. İnşaat hızına ve saldırılarda çok büyük etkisi oluyor
1. ve 3. maddeye istinaden; Kahraman seviyesi 24 olmak üzereyim. az önce yazdığımla arasında 5 dk var. Hızlandırma hayat kurtarır
28 level oldu benim kahraman seviyesi, öyle olsa çoktan öderdi. Karargahı 1 level erken ödüyor 18'de ödemiştir büyük ihtimalle.
Refah seviyesini soran olmuş yukarıda. Onun için bina yükseltmeniz lazım. İnşaat görevlerini takip ettim ben boş inşaat slotu olduğunda.
Ben de öyle düşünüyorum ama aldım bir risk. kahraman 25 level ortalarındayım şu an. bakalım pendinge düşecek mi? Zaten olmazsa, normal işim de bilgisayar başında. günde 12 saatten fazla oyunu kontrol edebiliyorum. Bu yanı çok güzel.
Tabi siz bilirsiniz ama kapsülleri hızlandırma almak için kullanmak bence daha iyi. Kahraman seviyesi 30 oldu şu an herhangi bir gelen giden yok. Karargah da 22 level oldu.