Oferta znika jak zaczynasz ją robić i jest zaakceptowana, ogólnie tą ofertę łatwo obserwoać bo ma kilka kroków, czy otrzymywałeś za każdy krok kasę? Powinieneś mieć ją w oczekujących, chyba 7 dni trzeba odczekać by wpłynęło. Masz wszystko widoczne w historii aktywności.
Co do odpowiedzi bota, spróbuj odpisać w poście, jeśli otrzymasz tą samą odpowiedź, to skopiuj i wyślij im ją, u mnie od razu ktoś reaguje i mam ludzką odpowiedz (bot głupieje jak mu się wyślę jego formułkę)
Jeśli szukasz aktywności innej zerknij do lootably i AdGate. W AdGate widać kiedy dana apka/gra została potwierdzona że masz ją zainstalowaną i da się choć trochę kontrolować w poszczególnych krokach, nie jest to strona idealna, ale da się coś wyciągnąć. Duża wada płatność za oferty od 7 do 60 dni :/. Co do lootably - też można sprawdzić czy zatwierdziła instalację, ale tylko an telefonie, ogólnie robiłem 3 oferty i 3 zaliczyło bez problemu kasa była po max 24h choć w systemie dopiero po wypłacie pokazało się że zaliczone.