Please wait...
HomeForumInternationalPolishMonopoly Go
Topic Rating:

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Monopoly Go

Post Reply

#1 by GokuSan29 » Wed Jul 26, 2023 05:14

Witam. Napisałem do supportu, że nie dostałem nagrody i mi bot odpisał takie coś, a ja gralem codziennie, jak taki debil... Nie używałem zadnych programów, ani nic podobnego. Tylko jak zaczałem grać to ta oferta już znikneła, bo kiedyś posta podobnego pisałem, że jak skanowalem kod QR to nie wczytywalo gry... Nie wiem co sie dzieje, ostatnio rzadko kiedy mam ankiete i jeszcze to... Walczyć z nimi o to czy nie ma najmiejszego sensu? Prosze kogoś ogarnietego w temacie to wypowiedzenia sie w tej kwestii, pozdrawiam

Hello

We're sorry to inform you that we cannot confirm the successful completion of the activity on our site. We understand that this may be disappointing news for you, and we want to help you in any way we can.

To ensure that your order or activity is tracked correctly, we recommend refraining from using any third-party software that may interfere with our system's ability to register the completion of the activity. Additionally, we suggest reading through the activity's terms to ensure that all necessary steps have been taken for a successful outcome. Please note that an eligible purchase must be made to complete the activity.

We understand that this may be frustrating news, and we apologize for any inconvenience this may have caused. We appreciate your understanding, and we're here to help if you have any further questions or concerns. Please don't hesitate to reach out to us.
GokuSan29
Posts30
Member Since1 Aug 2016
Last Visit22 Nov 2023
Likes Given0
Likes Received1/1

#2 by solkan » Wed Jul 26, 2023 05:39

Oferta znika jak zaczynasz ją robić i jest zaakceptowana, ogólnie tą ofertę łatwo obserwoać bo ma kilka kroków, czy otrzymywałeś za każdy krok kasę? Powinieneś mieć ją w oczekujących, chyba 7 dni trzeba odczekać by wpłynęło. Masz wszystko widoczne w historii aktywności.

Co do odpowiedzi bota, spróbuj odpisać w poście, jeśli otrzymasz tą samą odpowiedź, to skopiuj i wyślij im ją, u mnie od razu ktoś reaguje i mam ludzką odpowiedz (bot głupieje jak mu się wyślę jego formułkę)

Jeśli szukasz aktywności innej zerknij do lootably i AdGate. W AdGate widać kiedy dana apka/gra została potwierdzona że masz ją zainstalowaną i da się choć trochę kontrolować w poszczególnych krokach, nie jest to strona idealna, ale da się coś wyciągnąć. Duża wada płatność za oferty od 7 do 60 dni :/. Co do lootably - też można sprawdzić czy zatwierdziła instalację, ale tylko an telefonie, ogólnie robiłem 3 oferty i 3 zaliczyło bez problemu kasa była po max 24h choć w systemie dopiero po wypłacie pokazało się że zaliczone.
solkan
Posts478
Member Since21 May 2011
Last VisitToday
Likes Given5
Likes Received85/67

#3 by GokuSan29 » Wed Jul 26, 2023 14:58

solkan wrote: Oferta znika jak zaczynasz ją robić i jest zaakceptowana, ogólnie tą ofertę łatwo obserwoać bo ma kilka kroków, czy otrzymywałeś za każdy krok kasę? Powinieneś mieć ją w oczekujących, chyba 7 dni trzeba odczekać by wpłynęło. Masz wszystko widoczne w historii aktywności.
Gdzie to idzie sprawdzić? Bo nie dostałem złamanego centa, jak dotychczas

solkan wrote: Co do odpowiedzi bota, spróbuj odpisać w poście, jeśli otrzymasz tą samą odpowiedź, to skopiuj i wyślij im ją, u mnie od razu ktoś reaguje i mam ludzką odpowiedz (bot głupieje jak mu się wyślę jego formułkę)
Tak też uczyniłem na maila odpisałem w ten sposob i teraz czekam
GokuSan29
Posts30
Member Since1 Aug 2016
Last Visit22 Nov 2023
Likes Given0
Likes Received1/1

#4 by solkan » Thu Jul 27, 2023 03:54

GokuSan29 wrote: Gdzie to idzie sprawdzić? Bo nie dostałem złamanego centa, jak dotychczas
https://www.ysense.com/account-ledger na górze masz oczekujące
solkan
Posts478
Member Since21 May 2011
Last VisitToday
Likes Given5
Likes Received85/67

#5 by Shanewatson » Mon Aug 14, 2023 23:22

Kiedy po raz pierwszy pojawiła się ta oferta, zainstalowałem ją i grałem, osiągnąłem kilka poziomów, ale nieoczekiwanie usunęli tę ofertę z sekcji ofert, więc pomyślałem, że nie płacą, a potem odinstalowałem grę, później przyznali mi 5 centów, więc kilka dni temu ta oferta pojawiła się w sekcji ofert, zainstalowałem i ukończyłem 42 poziom, ale nie przyznali mi centów, więc jakie jest moje pytanie, czy mogę podnieść bilet za tę aktywność, czy nie, jeśli ktoś wie, proszę, daj mi znać.
Last edited by ySenseTeam » Thu Aug 17, 2023 07:31 » edited 1 time in total
Reason: Only Polish comments are allowed in this topic, We appreciate your understanding!
Shanewatson
Posts342
Member Since11 Nov 2022
Last VisitToday
Likes Given70
Likes Received202/133

#6 by LAXIT » Mon Aug 14, 2023 23:31

nie wiem, czy uznają cię za nowego użytkownika, ponieważ powiedziałeś, że robiłeś to wcześniej.
spróbuj i zobacz, co się stanie
Last edited by ySenseTeam » Thu Aug 17, 2023 07:32 » edited 1 time in total
Reason: Only Polish comments are allowed in this topic, We appreciate your understanding!
LAXIT
Posts39
Member Since25 Jul 2021
Last Visit16 Oct 2023
Likes Given7
Likes Received32/22

#7 by Shanewatson » Mon Aug 14, 2023 23:44

LAXIT wrote: nie wiem, czy uznają cię za nowego użytkownika, ponieważ powiedziałeś, że robiłeś to wcześniej.
spróbuj i zobacz co się stanie

Jeśli ktoś powie jasno, żebym mógł podnieść bro. Bez znajomości szczegółów nie powinniśmy podnosić biletu
Last edited by ySenseTeam » Thu Aug 17, 2023 07:33 » edited 1 time in total
Shanewatson
Posts342
Member Since11 Nov 2022
Last VisitToday
Likes Given70
Likes Received202/133
Return to 'Polish' Forum     Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Nov 30, 2023 23:37:33 PST