Please wait...
HomeForumInternationalPolishProblem z ankietami z Bitlabas
Topic Rating:

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Problem z ankietami z Bitlabas

Post Reply

#1 by Baszar » Tue May 23, 2023 08:46

Od dłuższego czasu jest problem z ankietami Bitlabs na forum pisze że trzeba odświeżać kiedy występuje taki problem jak ten https://imgbb.com/7NmHLbZ ,lecz nie dotyczy tego problemu .Problem polega na tym że cały czas nie można dostać się do nakiety z Bitlabs . Kilka miesięcy temu nie było takiego problemu , i bez problemu można było wykonać wiele ankiet .Bardzo proszę o pomoc w tej sprawie , mam nadzieję że problem zostanie rozwiązany przez cały zespół ySense . ;)
Baszar
Posts63
Member Since13 May 2021
Last Visit27 May 2023
Likes Given12
Likes Received13/12

#2 by solkan » Wed May 24, 2023 02:59

Od zgłoszenia 2 ankiet że nie płacą i informacji że niestety ySence nie bierze na siebie tego bo nie są w stanie zidentyfikować ankiety u mnie jest ok i chyba z 6 ankiet od BitLabs nawet weszło.

Ale rzeczywiście na forum nadal zgłaszają z tym problem. Ze swojej strony może spróbuj, wyczyścić pliki cookie i pamięć podręczną przeglądarki, jak tak zrobiłem po przeczytaniu informacji o tych błędach, nie wiem czy to pomogło czy to tylko zbieg okoliczności .

No niestety przed chwilką problem powrócił :(.
Last edited by solkan » Wed May 24, 2023 03:09 » edited 1 time in total
solkan
Posts450
Member Since21 May 2011
Last Visit27 May 2023
Likes Given5
Likes Received80/63

#3 by Baszar » Wed May 24, 2023 09:50

Mam to samo do grudnia wszystko było dobrze , kiedy zmienił się właściciel to ankiet albo jest mniej albo nie pasujemy do tych ankiet a przyokazji problem z Bitlabs .Zrobiłam ankietę z Bitlabs która miała trwać 12 minut a dostałam ankietę że do wykonania jest 20 minut a zrobiłam 35 minut .Jak się pospieszysz z ankietami to zaraz ciebie wywali bo nie psaujesz do ankiety , a jak powoli zrobisz do początku do końca , to na koniec informacji masz cytuję ( nie każda ankieta może być zwycięska ale próbuj dalej .) :roll:
Baszar
Posts63
Member Since13 May 2021
Last Visit27 May 2023
Likes Given12
Likes Received13/12

#4 by solkan » Wed May 24, 2023 10:33

A to nie uwzględniają że ktoś szybko umie czytac? XD ogólnie taki argument jest z d... ze strony ankieterów, ale to że spora część ankiet jets formą reklamy naruszającą prawo polskie to już nie ma prooblemu :D
solkan
Posts450
Member Since21 May 2011
Last Visit27 May 2023
Likes Given5
Likes Received80/63
Return to 'Polish' Forum     Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: May 31, 2023 13:27:04 PST