konto założyłem kilka dni temu i pomimo tego, że kilka razy dziennie wchodzę i próbuję wypełnić ankiety to po każdej dzieje się to samo - komunikat "Sorry Not every survey can be a winner, but keep trying!
Rozumiem, że nie do każdej ankiety można się zakwalifikować ale czy to normalne, że nie mogę się zakwalifikować do żadnej? Czasem same formularze wstępne trwają dość długo i wyglądają jak pełne ankiety a mimo tego i tak kończą się wyżej wymienionym komunikatem.
Czy z czasem się to zmieni czy coś jest nie tak z moim kontem?
exploraten wrote:Cześć,
konto założyłem kilka dni temu i pomimo tego, że kilka razy dziennie wchodzę i próbuję wypełnić ankiety to po każdej dzieje się to samo - komunikat "Sorry Not every survey can be a winner, but keep trying!
Rozumiem, że nie do każdej ankiety można się zakwalifikować ale czy to normalne, że nie mogę się zakwalifikować do żadnej? Czasem same formularze wstępne trwają dość długo i wyglądają jak pełne ankiety a mimo tego i tak kończą się wyżej wymienionym komunikatem.
exploraten wrote:Sprawdz czy masz uzupełnione wszystkie informacje o sobie, Your Survey Profile - staraj się na to odpowiadać, czasem dostajesz takie cos od innych twórców ankiet, co profiluję Cię. Z własnego doświadczenia najwięcej ankiet jest dla osób robiących zakupy, kupujących lub planujących kupno elektroniki, pijących alkohol najlepiej wszelki, palącej z 2 dzieci chętnych do udziału w ankietach, no i nie zapomnijmy dużo oglądaj telewizji. Ankiety dla dyrektorów lub właścicieli dużych firm już się mniej pojawiająCześć,