Posts | 179 |
Member Since | 18 Jul 2017 |
Last Visit | 22 Nov 2022 |
Likes Given | 59 |
Likes Received | 87/66 |
pancugol wrote:Bunlar bir kaç sene önce paypaldan sonra clixsense Bitcoin vermeye başlamıştı.Biraz kazanmıştım localbitcoin sitesinden de alıcılarla yazızıp whatsappdan parasını havale ile alıyorduk.Yahudiler ileriyi düşünüp bizden alıyorlardı.Bende diyordum bu adamların kar ı ne ki bizden topluyorlar.Şu an dünya Bitcoini kullanıyor.En büyük pişmanlığım satmaktı.2017 deki bozdurduğum mailler duruyor.Baktıkça kahroluyorum=))) En büyük pişmanlığım clixsense den kazandığım Bitcoinleri satmak oldu=))
Posts | 2,132 |
Member Since | 20 Sep 2010 |
Last Visit | Today |
Likes Given | 265 |
Likes Received | 1,331/716 |
moneymakingways wrote:pancugol wrote:Bunlar bir kaç sene önce paypaldan sonra clixsense Bitcoin vermeye başlamıştı.Biraz kazanmıştım localbitcoin sitesinden de alıcılarla yazızıp whatsappdan parasını havale ile alıyorduk.Yahudiler ileriyi düşünüp bizden alıyorlardı.Bende diyordum bu adamların kar ı ne ki bizden topluyorlar.Şu an dünya Bitcoini kullanıyor.En büyük pişmanlığım satmaktı.2017 deki bozdurduğum mailler duruyor.Baktıkça kahroluyorum=))) En büyük pişmanlığım clixsense den kazandığım Bitcoinleri satmak oldu=))
Clixsense hiçbir zaman doğrudan kripto para ile ödeme yapmadı. O zamanki site yönetimi site sahibinin bulunduğu eyalet/ülke sebebiyle bunu getiremeyeceklerini bildirmişti. Anlaşılan kripto için aynı yasal zorunluluklar bu yönetimle de devam ediyor.
clix_38 wrote:moneymakingways wrote:pancugol wrote:Bunlar bir kaç sene önce paypaldan sonra clixsense Bitcoin vermeye başlamıştı.Biraz kazanmıştım localbitcoin sitesinden de alıcılarla yazızıp whatsappdan parasını havale ile alıyorduk.Yahudiler ileriyi düşünüp bizden alıyorlardı.Bende diyordum bu adamların kar ı ne ki bizden topluyorlar.Şu an dünya Bitcoini kullanıyor.En büyük pişmanlığım satmaktı.2017 deki bozdurduğum mailler duruyor.Baktıkça kahroluyorum=))) En büyük pişmanlığım clixsense den kazandığım Bitcoinleri satmak oldu=))
Clixsense hiçbir zaman doğrudan kripto para ile ödeme yapmadı. O zamanki site yönetimi site sahibinin bulunduğu eyalet/ülke sebebiyle bunu getiremeyeceklerini bildirmişti. Anlaşılan kripto için aynı yasal zorunluluklar bu yönetimle de devam ediyor.
bende hatırlamıyorum direk btc verdidigini paypaldan sonra payza geldi o kapandı payooner döndü hafızam yanıltmıyorsa beni
Posts | 2,132 |
Member Since | 20 Sep 2010 |
Last Visit | Today |
Likes Given | 265 |
Likes Received | 1,331/716 |