Please wait...
HomeForumInternationalTurkishBANA DOKUNMAYAN YILAN BİN YAŞASIN KAFASI
Topic Rating:

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
BANA DOKUNMAYAN YILAN BİN YAŞASIN KAFASI

Locked

#1 by elifay » Tue May 10, 2022 02:46

Arkadaşlar bu konuda herkes birlik olmalı ,birlik olmazsak hiçbir şey elde edemeyiz.Biliyorum korkuyorsunuz ama korkmayın , çözmeyin anket ve bekleyin elbet yükselecek anket fiyatları .

Grev nedir bilmiyor musunuz yoksa ? anket çözüyorsunuz ücretini vermiyor, oyunda istenilen levele geliyorsunuz ücretini vermiyor.30 dolarlık Mafia city oyunu oynuyorum şimdi %100 ödemeyecek biliyorum

2-3 kişiye normal seviye de anket gönderiyorlar , onlarda çözmese 'anket paylaşim 'alanı yok olur gider. Hep aynı 2-3 kişi dikkatli incelerseniz anlarsınız.Bana dokunmayan yılan bin yaşasın kafasından çıkın artık

www.trustpilot.com a herkes şikayetini yazsın mecbur düzeltecekler
Last edited by elifay » Tue May 10, 2022 07:57 » edited 1 time in total
elifay
Posts179
Member Since18 Jul 2017
Last Visit22 Nov 2022
Likes Given59
Likes Received87/66

#2 by Sakir26 » Tue May 10, 2022 03:45

Arkadaş haklı tenezzül edip cevap bile vermiyorlar
Sakir26
Posts208
Member Since27 Dec 2021
Last Visit4 Dec 2022
Likes Given57
Likes Received77/59

#3 by moneymakingways » Tue May 10, 2022 12:48

elifay wrote: Arkadaşlar bu konuda herkes birlik olmalı ,birlik olmazsak hiçbir şey elde edemeyiz.Biliyorum korkuyorsunuz ama korkmayın , çözmeyin anket ve bekleyin elbet yükselecek anket fiyatları .

Grev nedir bilmiyor musunuz yoksa ? anket çözüyorsunuz ücretini vermiyor, oyunda istenilen levele geliyorsunuz ücretini vermiyor.30 dolarlık Mafia city oyunu oynuyorum şimdi %100 ödemeyecek biliyorum

2-3 kişiye normal seviye de anket gönderiyorlar , onlarda çözmese 'anket paylaşim 'alanı yok olur gider. Hep aynı 2-3 kişi dikkatli incelerseniz anlarsınız.Bana dokunmayan yılan bin yaşasın kafasından çıkın artık

www.trustpilot.com a herkes şikayetini yazsın mecbur düzeltecekler

Kimse korkmuyor da, bence biraz siz de nefes alın.
Her mesajınız tarafımdan okunuyor. Forumu bilgi paylaşımı yeri olarak kullanmaya devam edin. Benim ve daha da önemlisi Ysense yönetiminin de sınırları var. Forumu amacına uygun olarak kullanmaya devam edelim.

Şahsen sorununuz varsa siteyi kullanmayın. Şikayet de edin ama ödeme yapan site forumunu başkalarını şikayet etmeye teşvik edesiniz diye de size kullandırmam; o kadar uzun boylu değil.

Konu kilit.
moneymakingways
Posts2,132
Member Since20 Sep 2010
Last VisitYesterday
Likes Given265
Likes Received1,331/716
Return to 'Turkish' Forum     Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Sep 29, 2023 10:11:16 PST