Please wait...
HomeForumInternationalTurkishAnket Ücreti
Topic Rating:

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Anket Ücreti

Locked

#1 by Farukkaragoz » Fri Feb 25, 2022 12:48

Merhaba dikkatimi çekti paylaşmak istedim. Fazla bilgim olmadığı için önceden sorulmuşsa kusura bakmayın. Bu Oininon surveys anketlerini tamamluyorum ama karşılığında herhangi bir ödeme yapılmıyor. Ya da bakiyeme eklenmiyor. Ben mi hata yapıyorum anlayamadım. Bilen birisi aydınlatabilir mi ?
Farukkaragoz
Posts23
Member Since13 Feb 2022
Last Visit21 Feb 2023
Likes Given1
Likes Received11/8

#2 by trkmz » Fri Feb 25, 2022 12:53

Farukkaragoz wrote: Merhaba dikkatimi çekti paylaşmak istedim. Fazla bilgim olmadığı için önceden sorulmuşsa kusura bakmayın. Bu Oininon surveys anketlerini tamamluyorum ama karşılığında herhangi bir ödeme yapılmıyor. Ya da bakiyeme eklenmiyor. Ben mi hata yapıyorum anlayamadım. Bilen birisi aydınlatabilir mi ?

Aynı durumu Son tamamladığım 2 Opinion Survey anketinde de yaşadım. Bugün tamamladığım Opinion Survey anketi de böyleydi. Uzun bir anketti ve hiçbir ödeme almadım.

Sorunsuz bir şekilde tamamladığım halde, Ödül puan hesabıma yatmadı. Ekran görüntüsü mutlaka alın. Sorunu idareye bildirdim, cevap bekliyorum.
trkmz
Posts171
Member Since2 Nov 2014
Last VisitToday
Likes Given7
Likes Received48/43

#3 by minnos47 » Sat Feb 26, 2022 03:23

trkmz wrote:
Farukkaragoz wrote: Merhaba dikkatimi çekti paylaşmak istedim. Fazla bilgim olmadığı için önceden sorulmuşsa kusura bakmayın. Bu Oininon surveys anketlerini tamamluyorum ama karşılığında herhangi bir ödeme yapılmıyor. Ya da bakiyeme eklenmiyor. Ben mi hata yapıyorum anlayamadım. Bilen birisi aydınlatabilir mi ?

Aynı durumu Son tamamladığım 2 Opinion Survey anketinde de yaşadım. Bugün tamamladığım Opinion Survey anketi de böyleydi. Uzun bir anketti ve hiçbir ödeme almadım.

Sorunsuz bir şekilde tamamladığım halde, Ödül puan hesabıma yatmadı. Ekran görüntüsü mutlaka alın. Sorunu idareye bildirdim, cevap bekliyorum.
Gerektiğinden fazla uzunsa tuzak ankette olabilir.OpinionWorld e tıkladığında "Lütfen Sonra tekrar de****" çıkıyorsa ban yemişsin demektir.Benim tuzak anket böyle oldu yeni hesap açtım.Burada bile ankete girerken rastgele çıkan ikinci yeşil ekran çıktığında peşimi bırakmıyor atıyor.Atmasa devam etsem anketi dolduracağım.Böylece daha fazla anket yapmış olacağım.
minnos47
Posts461
Member Since29 Oct 2021
Last VisitToday
Likes Given405
Likes Received222/173

#4 by Farukkaragoz » Sat Feb 26, 2022 08:29

Ekran görüntüsü aldım ama itirazı nasıl yaparız ? Bir çözüm olur mu ?
Farukkaragoz
Posts23
Member Since13 Feb 2022
Last Visit21 Feb 2023
Likes Given1
Likes Received11/8

#5 by ySenseTeam » Sat Feb 26, 2022 08:35

Bizi bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederiz. Sinir bozucu deneyimlerinizi duyduğumuz için üzgünüz. Lütfen ySense müşteri destek ekibimize bir bilet gönderin. Lütfen yeni İşlem Geçmişinizin Ziyaret Edilen bölümünden yardım için bir bilet gönderin https://www.ysense.com/account-ledger?visited=true . Tarihe göre arama yapın, bir açılır menüyü ortaya çıkarmak ve ayrıntıları görmek için etkinliğinizin solundaki oka tıklayın, ardından o belirli etkinlik için bir bilet göndermek için ""Müşteri Desteğine Ulaşın""a tıklayın. Hareketi İşlem Geçmişinizde görmüyorsanız, bu doğrudan bağlantıyı kullandığınızdan emin olun: https://help.ysense.com/hc/en-us/requests/new ve "Hesabım"ı seçin. Aşağıya doğru açılan menü.
Ekibin durumunuzu daha yakından inceleyebilmesi için mümkünse ekran görüntüsüyle birlikte tüm ayrıntıları belirttiğinizden emin olun. Ayrıca, biletinize dikkat edin, ekibin yanıtlarını kontrol etmek önemlidir, çünkü genellikle ek bilgiler sağlarlar veya talebin çözülmesine yardımcı olmak için ek bilgiler isterler.

Bilet gönderimi ile ilgili şu yardım bağlantısını da paylaşmak istedik: https://forum.ysense.com/263905/How_To_Use_The_New_Transaction_History
https://forum.ysense.com/263897/How_To_Contact_Customer_SupportSubmit_A_Ticket

Bu konudaki sabrınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz. Teşekkür ederim!
ySenseTeam
Posts665
Member Since1 Nov 2021
Last Visit27 Nov 2023
Likes Given184
Likes Received134/80
Return to 'Turkish' Forum     Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Nov 30, 2023 22:13:30 PST