myunusc wrote:arkadaşlar ben daha önceki yıllarda 40 dolar biriktirmiştim sonra 50 olamadı bir türlü diye ve başka yoğunluklardan bırakmıştım burayı. yazdıklarınıza göre benim bu 40 dolar hayal herhalde. En azından amazondan bir şeyler mi alsam yardımcı olabilecek var mı ?
F_Freeloader wrote:Malumunuz 52$ biriktiğinde çekim yapıyoruz, Payoneer'a 50$ geçiyor. Oradan banka hesabımıza gönderirken mevcut dolar kurunun 8-10 kuruş altında dönüştürme olması dışında bir fark ödemiyorduk. Acaba buradan Payoneer'a gönderirken ödenen 2$ mı 10$ oldu yoksa 2$ üzerine 10$ komisyon daha mı eklendi?
Revolave wrote:2 dolarlik kesinti Payoneer'in yeni komisyonlariyla alakali degil sanirim. Guncelleme payoneerden bankaya cekilen paralarda gecerliydi.
Dun Payoneer'deki Fee kismini tekrar kontrol ettim hala %2 diyor bankaya aktarma kisminda.
Quote:#30 by CeyTURK » Today, 05:44
Dün payoner üzerinden ödeme aldım her zamanki gibi 52 doların 50 doları hesaba sorunsuz geçiyor düzen eskisi gibi yanı farklı bir kesinti yok bilginize
Swerdlov wrote:Revolave wrote:2 dolarlik kesinti Payoneer'in yeni komisyonlariyla alakali degil sanirim. Guncelleme payoneerden bankaya cekilen paralarda gecerliydi.
Dun Payoneer'deki Fee kismini tekrar kontrol ettim hala %2 diyor bankaya aktarma kisminda.
nasıl yani? "bankaya çekilen" ile "bankaya aktarma" arasındaki fark ne?
Quote:#30 by CeyTURK » Today, 05:44
Dün payoner üzerinden ödeme aldım her zamanki gibi 52 doların 50 doları hesaba sorunsuz geçiyor düzen eskisi gibi yanı farklı bir kesinti yok bilginize
eskisi gibi devam mı yani? süper![]()