minnos47 wrote:anemongolf wrote:Aynı anketi neoda 42 cente yaptım.Burada önce gözükmedi sonra gözüktü.64 cent olsa bile çok az kamera açma var.En az 3 dolar olmalıydı.Hele şükür bende fake webcam var..30 Mar 2022 02:49 PST Survey Surveys - F113398598 - Complete $0.64
soğuk çay hk
anemongolf wrote:O zaman orada tek Yoursurveys router a bakayım.Oda 4-5 gündür anket gelmiyor.Gelen bugün banka anketi oldu.Diğerleri birkaçtane geldi attı.Burada ise hiç yok.Burada da durum pek farklı değil gerçi en son 25 inde kayda değer 46 cent gelmiş.minnos47 wrote:anemongolf wrote:Aynı anketi neoda 42 cente yaptım.Burada önce gözükmedi sonra gözüktü.64 cent olsa bile çok az kamera açma var.En az 3 dolar olmalıydı.Hele şükür bende fake webcam var..30 Mar 2022 02:49 PST Survey Surveys - F113398598 - Complete $0.64
soğuk çay hk
ben o dediğin yerdeki üyeliği kapattım. burada daha fazla anket gelmeye başladı. anket bilgileri çakışıyor. buradan yaptığım anketin tamamlanma sayfasını oradaymış gibi gösteriyordu bazen o kadar karışıyordu ki.
Farukkaragoz wrote:merhaba sosyalmedya arkadaşlıkuygulamalarıtemalı2.95$ anket vardı herşeyini tamamladım hattaverilerin abd firması ile paylaşılmasına bile izin verdim ama sonunda ödeme yapılmadı . Something went wrong..
We encountered an error diye uyarı verdi. ayıp be kardeşim