Bu anketleri Myvoi** de olsa yapardım.Burada sakın yapmayın.Sonra 2-3 hatta 5-6 hafta sonra parayı geri alıyorlar.Hatta bazen yavaş yavaş alıyor şerefsizler.Hak geçmesin diye.Hak demeyelim şuna beddua.
Posts | 15 |
Member Since | 12 May 2020 |
Last Visit | 17 Jun 2023 |
Likes Given | 0 |
Likes Received | 6/5 |
mehmetlords wrote:Ben hep alıyorum.Evet hep veriyorlar...Swerdlov wrote:mehmetlords wrote:şu 225 tl değerinde canlı tartışmaya katılan varmı. o kadar çok twister dediler ki canım twister çekti
geçen gün beni soru göstermeden şutladı o
bizde 80 kişiydik zaten. katıldık algidanın twister dondurması ile ilgili canlı fikir paylaşımı yapıldı. 1 ay sonra da amazon vb üzerinden hediye çeki vereceklerini söylediler 225 tl değerinde. algida güvenilir bir firma büyük ihtimal ödülü verirler
VForVendetta wrote:Bende daha yeni senden öğreniyorum.Sahi onun uygulaması varmı?PC deki bozuk.Öylese telefondanda bakarım.Bu arada telefona yükledikten sonra ek para veriyormu?telefonada anket geliyormuş ben sadece siteden geliyor sanıyordum telefondaki ysense uygulamasında anket gözüküyor mesela bilgisayarımdaki ysense sitesinde gözükmüyor
tucemnur wrote:Benim sayfamda en fazla birkactane anket gorunuyor bu anketlerin hepsini yapabiliyormusunuz eger yapiyorsaniz cok sanslisini,.aralik ayinin 8 inden bu yana 22 dolar biriktirdim oda birtane aktif referansim var.normalmi,bendemi bir anormallik var