Posts | 29 |
Member Since | 31 Jan 2017 |
Last Visit | 9 Nov 2023 |
Likes Given | 18 |
Likes Received | 14/10 |
mehmetlords wrote:Algida nın birçok amazon çeki veren dondurma anketine katıldım.Buda onlardan biri.Ancak kafama takılan bir soru oldu.Bu ankete 14-18 yaş aralığındaki çocuğum olduğunu seçtim.Bir başka dondurma anketinde 6-8 yaş aralığında aile arıyorlardı.Acaba bu seçenekleri seçmeyen direk anketi bitirebilen birisi varmı?Acaba kaç yaşında, medeni durum vb. yaptınız?Mesela benim 35 yaşında, Erkek, Evli, 7 yaşında bir kızı olan, vb.. birisiyim.Varsa bende daha doğru cevaplar vereceğim..2,662,262,988 Completed 11 January 2022 03:27:07 PST 5m Samplicio.us 96963550 $0.84
anket çok kısa bir dondurma anketi. bu anketi özellikle paylaşmak istedim. belirli bir zaman sonra canlı tartışma yaptırıp 225 tl değerinde hediye çeki vereceklerini söylediler. resimleri aşağıya bırakıyorum
Görsel 1
Görsel 2
VForVendetta wrote:Anket geliyor erkek seçiyorum atıyor , bekar seçiyorum atıyor , yıllık brüt gelir düzeyiniz ne diyor yazıyorum atıyor , illa yalan mı yazıcaz anketi yapmak için her ankette yalan ata ata doldurucam sonunda 10 günde 1 dolarlık anket yapamıyoruz millet tek anketten 2-3 dolar alıyor
minnos47 wrote:Tdgngns1905 wrote:Banada farklı farklı fiyatlara geldi.Bu 9-4 dakikalık sanırım ikiside aynı tahminimce..85-1,74 cent e var yoursurveyste.Samp. ise 46 cente geldi yine dokuz dakikalık.Hiç biri yaptırmadı attı.Bana anket yaptirmiyor hiç 1.74 Luk geldi bilgilerimi girdim attı serefsizler
killmyself525 wrote:Dondurma anketi geldi 225 lira vereceklermiş tartışmaya katılırsam ama üzücü olan şu ki belirttikleri tarihte ve saatte müsait değilim benim okul sınavım var gitti çöpe 225 liram umarım başkaları kazanabilir ben kazanamadım
newsorcev wrote:Opinion Surveysden geldi hocam 0.58 dolarlık kontrol etmenizi öneririm sık sık ve masaüstündeyken routersda opinion survyse bakınca geldi anketkillmyself525 wrote:Dondurma anketi geldi 225 lira vereceklermiş tartışmaya katılırsam ama üzücü olan şu ki belirttikleri tarihte ve saatte müsait değilim benim okul sınavım var gitti çöpe 225 liram umarım başkaları kazanabilir ben kazanamadım
Hocam o anket gelsin diye 1 gündür bekliyorum gelmedi. Hangi şirketten geldi o anket acaba?
killmyself525 wrote:newsorcev wrote:Opinion Surveysden geldi hocam 0.58 dolarlık kontrol etmenizi öneririm sık sık ve masaüstündeyken routersda opinion survyse bakınca geldi anketkillmyself525 wrote:Dondurma anketi geldi 225 lira vereceklermiş tartışmaya katılırsam ama üzücü olan şu ki belirttikleri tarihte ve saatte müsait değilim benim okul sınavım var gitti çöpe 225 liram umarım başkaları kazanabilir ben kazanamadım
Hocam o anket gelsin diye 1 gündür bekliyorum gelmedi. Hangi şirketten geldi o anket acaba?
newsorcev wrote:Algida nın her zaman Myvoi** gibi anket sitelerine gönderdiği amazon çeki hediyeli anketi.Ben myvoi**** de çözdüm 0.30 euro ya..Burada biraz zor gibi.Bana myvoi** 3 defa geldi.IP olayından anladı sanırım.killmyself525 wrote:Dondurma anketi geldi 225 lira vereceklermiş tartışmaya katılırsam ama üzücü olan şu ki belirttikleri tarihte ve saatte müsait değilim benim okul sınavım var gitti çöpe 225 liram umarım başkaları kazanabilir ben kazanamadım
minnos47 wrote:newsorcev wrote:Algida nın her zaman Myvoi** gibi anket sitelerine gönderdiği amazon çeki hediyeli anketi.Ben myvoi**** de çözdüm 0.30 euro ya..Burada biraz zor gibi.Bana myvoi** 3 defa geldi.IP olayından anladı sanırım.killmyself525 wrote:Dondurma anketi geldi 225 lira vereceklermiş tartışmaya katılırsam ama üzücü olan şu ki belirttikleri tarihte ve saatte müsait değilim benim okul sınavım var gitti çöpe 225 liram umarım başkaları kazanabilir ben kazanamadım