1.00 $ lık ankastre anketi. mutfağımın büyüklüğüne kadar her şeyi sorup sonunda sorry çekti. elendiğimi %99'a geldiğinde fark etmiş. ben artık hangi küfürleri edeceğimi bilemiyorum

selinozz wrote:merhabalar. iki sorum var henüz yeniyim. wannads üzerinden gelen anketlerin tamamı italyanca, bu nedenle anket dolduramıyorum. bu sorunu nasıl aşabilirim ve your surveys anketleri tamamlamanız engellendi lütfen ticket atın diye mesaj atmış. ticket attım bundan sonra süreç nasıl işler . yardımlarınız için teşekkürler.
BilgiliZat wrote:selinozz wrote:merhabalar. iki sorum var henüz yeniyim. wannads üzerinden gelen anketlerin tamamı italyanca, bu nedenle anket dolduramıyorum. bu sorunu nasıl aşabilirim ve your surveys anketleri tamamlamanız engellendi lütfen ticket atın diye mesaj atmış. ticket attım bundan sonra süreç nasıl işler . yardımlarınız için teşekkürler.
vpn felan olabilir engellendiğinize göre belki cihazı başkasıda kullanıyorsa açık kalmış ve farketmemiş olabilirsiniz bende normal herşey
selinozz wrote:BilgiliZat wrote:selinozz wrote:merhabalar. iki sorum var henüz yeniyim. wannads üzerinden gelen anketlerin tamamı italyanca, bu nedenle anket dolduramıyorum. bu sorunu nasıl aşabilirim ve your surveys anketleri tamamlamanız engellendi lütfen ticket atın diye mesaj atmış. ticket attım bundan sonra süreç nasıl işler . yardımlarınız için teşekkürler.
vpn felan olabilir engellendiğinize göre belki cihazı başkasıda kullanıyorsa açık kalmış ve farketmemiş olabilirsiniz bende normal herşey
Hiçbir vpn uygulaması yüklü değil telefonda. Bazen safariden, bazen chromedan giriyorum. Bazen de pc ten. Bu sıkıntı yaratır mı? Wannads konusunda bi bilginiz var mı? Teşekkür ederim.
Cloudly wrote:Selam,
Toluna anketi geldi 1,16 dolarlık, 2 adet, genelde bitiririm ama ikisinde de SEC GEÇİŞİ diye bir soru sordu, değer girmemi istedi. Birinde 1 birinde doğum yılımı girdim, ikisinden de attı.
Bir daha denk gelirse ne yazmamız gerek oraya
Thelastair wrote:Cloudly wrote:Selam,
Toluna anketi geldi 1,16 dolarlık, 2 adet, genelde bitiririm ama ikisinde de SEC GEÇİŞİ diye bir soru sordu, değer girmemi istedi. Birinde 1 birinde doğum yılımı girdim, ikisinden de attı.
10 dedim attı 1 dedim devam etti bu sefer anketin ortasında attı , anket tuvalet temizlik ürünleri anketi ya kotası dolmuş yada hatalı.
Cloudly wrote:Thelastair wrote:Cloudly wrote:Selam,
10 dedim attı 1 dedim devam etti bu sefer anketin ortasında attı , anket tuvalet temizlik ürünleri anketi ya kotası dolmuş yada hatalı.
Toluna anketi candır ama dediğin gibi hatalı sanırım, SEC' i nette bile araştırdım ama bişi bulamadımBida görürsem 2 yazıcam.