Posts | 214 |
Member Since | 1 Dec 2021 |
Last Visit | 20 Sep 2023 |
Likes Given | 3 |
Likes Received | 130/96 |
Turkpasscenter wrote:Yasak kime göre neye göre? Zaten kimse demiyor illa her anketten para kazanacağız diye. Ama bu demek değildir ki neredeyse katıldığımız her 10 anketin 9'undan atılacağımızı sineye çekeceğim. Bunu puanı 109 olan bir üye olarak yazıyorum. Ysense sunduğu anketlerde bizlere karşı ne kadar dürüst davranıyor da bize dürüstlüklerden bahsediyorsun? Sadece 2 gün önce karşılaştığım bir anketten bahsedeyim sana. Yabancı dil öğrenimiyle ilgili bir anket geldi. Halihazırda yeni bir yabancı dil öğrendiğim için ''önümüzdeki 6 ay içinde'' çevrimiçi veya çevrimdışı yeni bir yabancı dil öğrenmeyeceğim şıkkını işaretledim ve şaak diye anketten atıldı. Yani arkadaş bu nedir, bizimle dalga mı geçiyorlar? Yazık günah değil mi, bunun neresini savunabilirsin? Asıl etik bulmamanız gereken konu bu olmalıdır. Ne yani dürüstlüğü bırakıp illa yalan cevap mı verseydik? Kardeşim soracaksan hangi yabancı ve nasıl, hangi platformda öğrendiğimi vs bunları sor. Neden beni böyle saçma sapan bir sebeple beni anketten atıyorsun? Neredeyse 10 gündür anketlerden 1 cent bile kazanamadım. O yüzden anket içerikleri hakkında bilgi verilmesini destekliyorum.
arzukurt wrote:Bana yılbaşı gecesi 5-7 dakikalık Meta sosyal medya anketi anketi geldi.3,25 Dolar değerinde.Neyse ilerledik.Ne kadar süredir sosyal medya kullanıyorsunuz dedi.Hepsine 2 yıldan fazla dedim attı...Merhaba, 24 aralıktan beri hiç doğru düzgün anket gelmedi, asla tutarsız cevap vermediğim halde yoursurveysten de engellendim. 7 aralıkta üye oldum 27,37 dolar şu an
ama anladığım kadarıyla anket gelmeme sorunu herkeste var
minnos47 wrote:arzukurt wrote:Bana yılbaşı gecesi 5-7 dakikalık Meta sosyal medya anketi anketi geldi.3,25 Dolar değerinde.Neyse ilerledik.Ne kadar süredir sosyal medya kullanıyorsunuz dedi.Hepsine 2 yıldan fazla dedim attı...Merhaba, 24 aralıktan beri hiç doğru düzgün anket gelmedi, asla tutarsız cevap vermediğim halde yoursurveysten de engellendim. 7 aralıkta üye oldum 27,37 dolar şu an
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sakın doğru demeyin.Okadar yalan okadar köfte...
2,641,977,271 Screened Out 31 December 2021 14:09:30 PST 3m Samplicio.us 95027112 --
VForVendetta wrote:Seni direk mi attı, yoksa sorular sorup ilerleyebildin mi?Anketin en önemli kuralı uzayda yaşayıp bir yıl önce dünyaya gelmek sanırım...minnos47 wrote:arzukurt wrote:Bana yılbaşı gecesi 5-7 dakikalık Meta sosyal medya anketi anketi geldi.3,25 Dolar değerinde.Neyse ilerledik.Ne kadar süredir sosyal medya kullanıyorsunuz dedi.Hepsine 2 yıldan fazla dedim attı...Merhaba, 24 aralıktan beri hiç doğru düzgün anket gelmedi, asla tutarsız cevap vermediğim halde yoursurveysten de engellendim. 7 aralıkta üye oldum 27,37 dolar şu an
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
2,641,977,271 Screened Out 31 December 2021 14:09:30 PST 3m Samplicio.us 95027112 --
Bana da gelmişti sanırım aynı anket 3 dolar dı attı
minnos47 wrote:VForVendetta wrote:Seni direk mi attı, yoksa sorular sorup ilerleyebildin mi?Anketin en önemli kuralı uzayda yaşayıp bir yıl önce dünyaya gelmek sanırım...minnos47 wrote:arzukurt wrote:Bana yılbaşı gecesi 5-7 dakikalık Meta sosyal medya anketi anketi geldi.3,25 Dolar değerinde.Neyse ilerledik.Ne kadar süredir sosyal medya kullanıyorsunuz dedi.Hepsine 2 yıldan fazla dedim attı...Merhaba, 24 aralıktan beri hiç doğru düzgün anket gelmedi, asla tutarsız cevap vermediğim halde yoursurveysten de engellendim. 7 aralıkta üye oldum 27,37 dolar şu an
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Bana da gelmişti sanırım aynı anket 3 dolar dı attı![]()
![]()
![]()
![]()
![]()