oisitan wrote:Bu başlıkta paylaşılan anketin lütfen içeriği hakkında bilgi verelim, içerik bilgisi vermeden sadece günlük haftalık kazanç paylaşımı olacaksa ayrı bir başlık açılsın oradan iletişim kuralım.Maalesef forum bu konuda kısır
Legacy12343 wrote:oisitan wrote:Bu başlıkta paylaşılan anketin lütfen içeriği hakkında bilgi verelim, içerik bilgisi vermeden sadece günlük haftalık kazanç paylaşımı olacaksa ayrı bir başlık açılsın oradan iletişim kuralım.Maalesef forum bu konuda kısır
Çok haklısın.Buranın amacı o zaten ben paylasim yapacağım zaman hatirladiklarimi yazıyorum.
mehmetlords wrote:serkang wrote:Legacy12343 wrote:oisitan wrote:Bu başlıkta paylaşılan anketin lütfen içeriği hakkında bilgi verelim, içerik bilgisi vermeden sadece günlük haftalık kazanç paylaşımı olacaksa ayrı bir başlık açılsın oradan iletişim kuralım.Maalesef forum bu konuda kısır
Çok haklısın.Buranın amacı o zaten ben paylasim yapacağım zaman hatirladiklarimi yazıyorum.
Anketlerin içerikleri ile ilgili bilgi vermek yasak. Ayrıca isteğini etik bulmuyorum , her anket kabul edelim ki bize uygun olamaz . Sonuçta bu sistemin amacı müşteri isteklerini bakarak ürünler üretmek. Verdiğimiz cevaplar üreticileri bir nevi yönlendiriyor. İyi kötü bir çoğumuz için burası ek gelir alanı , bu sistemin çökmemesi adına dürüst cevaplar vermeye özen gösterelim lütfen.
katılıyorum. anketlerin içeriği ile ilgili bilgi vermek (gerek site el değiştirmeden önce gerek şuan) yasak. ama arkadaşlar bilmiyorlar. günümüzde zaten hangi yasağa uyuyoruz ki. sitede vpn de yasak. ama anketlerle uğraşmayanların büyük bir çoğunluğu vpn ile abd ülkesinden girip tr deki 3 dolarlık oyunu 20 dolara yapıyor ve ban yiyene kadar bu şekilde para kazanıyor. ban yiyince. tekrar hesap aç, teli sıfırla, ağ ayarlarını sıfırlayarak 0 dan bir mail ile geri geliyorlar siteye