Posts | 102 |
Member Since | 2 Dec 2021 |
Last Visit | 3 Mar 2022 |
Likes Given | 0 |
Likes Received | 44/29 |
cgtyeskc wrote:Site bitik durumda
mehmetlords wrote:Aşırı haklısınızkillmyself525 wrote:cgtyeskc wrote:Site bitik durumda
Eskiye kıyasla çok az anket geliyor fakat bunun nedenini merak ediyorum anket firmaları Türkiye ülkesini aşırı az önemsiyordu zaten ama zaman geçtikçe artık komple silip attılar mı bizi yoksa tüm ülkeler için bu anketler azaldı mı bilmiyorum ve eskiye kıyasla anketlerin kazancı da çok azaldı eskiden 1.20 dolarlık 0.80 dolarlık çok anket yapardım
ben bu siteyi 2018 yılında keşfettim 2019 yılı sonlarında başladım 2020 sonlarına kadar devam ettim o zamanki kur bu kadar fazla olmamasına rağmen aylık sırf anketlerle 400-500$ lar kazanıyordum. hele ki 2020 şubat ayı itibariyle öyle anket geliyordu ki bildiğiniz yağmur gibi yağıyor. Çok iyi hatırlıyorum saat 12:30 civarı siteye girdim yaklaşık abartısız 25e yakın anket var hemen en düşük dk li en fazla ücretliyi yapıyorum. Anket bitiyor ardından diğerleri derken rekoru kırmıştım 17 ye yakın anket çözdüm değerleri de hep 1 dolar üstüydü 1.80 oluyordu bazen 1.50. Genelde zaten ankete başlıyordun anket ortasında diğer pencereden ysenseyi yeniliyordum başka anket varsa hızlı çözeyim diye bi bakıyordum 2-3 tane daha gelmiş bu döngü sürekli tekrarlanıyordu. sonra noldu güzel paralar kazandık sonra site el değiştirdi anketler azaldı, baktım olmuyor vpn ile oyunlar indirmeye başladım hesap banned oldu gitti. sonra şimdi telrar geldim ki site bir kez daha el değiştirmiş işler iyice sarpa sarmış bazen 2-3 anlet çözüyorum bazen 0 çekiyorum. nerden nereye 1 sene önce her gün en az 9-10 anket şimdi ise 2 günde bir 2-3 anket