F_Freeloader wrote:Birkaç gündür OpinionWorld'de ankete yönlendirirken "Biz anketinizi hazırlarken lütfen bekleyin..... " yazan bir sayfa açılıyor ve o sayfada takılıyor. Bu sorunu başka yaşayan var mı? Çerez temizliği falan yaptım ama fayda etmedi.
knocckback123 wrote:F_Freeloader wrote:Birkaç gündür OpinionWorld'de ankete yönlendirirken "Biz anketinizi hazırlarken lütfen bekleyin..... " yazan bir sayfa açılıyor ve o sayfada takılıyor. Bu sorunu başka yaşayan var mı? Çerez temizliği falan yaptım ama fayda etmedi.
Adblock tarzı bir reklam engelleyici eklentisi kullanıyorsan devre dışı bırakarak sayfayı yenile ya da bir sonraki seferde reklam engelleyici eklentilerini devre dışı bırakarak bu sorunu çözmüş olacaksınız.
Damlagorr wrote:arkadaşlar geçen opinionword anketi geldi tıkladıgımda önceki anketlerde bilgi uyusmazlıgı oldugu ve güvenilir bulunmadıgımla ilgili bir bilgilendirme çıktı ya çerezleri silin ya da mesaj atın site yönetimine gibi birşeyler yazıyordu bu ne demek oluyor? daha önce basına gelen oldu mu tüm geçmişi sildim ama dünden beri hiç anket gelmedi ban mı yedim anlamadım bilgisi olan yazarsa sevinirim