erhancho wrote:2,211,564,696 Completed 17 June 2021 23:49:08 PST 19m Samplicio.us 73246581 $0.93
Alkolsüz içecekler hakkında .
soylu wrote:anket doldurmayı bırakıcam artık..saçma sapan bir olay bu zaten. verdikleri para ne zamanımı öldürmeye ne de strese değer. şimdiye kadar 175 dolar kazanmışım bir kuruş bereketini görmedim. yalanlar üzerine kazanılan paradan hayır gelmiyor ayrıca. dürüst olursan zaten anket gelmesi mümkün değil. 50 centlik anket sorusunda suv arabanız var mı diye soruyor yok diyorsun anketten atıyor. anket firmaları da olayın farkında zaten. burada çoğu suser öğrenci.
bundan sonra alsınlar anketlerini...
Swerdlov wrote:soylu wrote:anket doldurmayı bırakıcam artık..saçma sapan bir olay bu zaten. verdikleri para ne zamanımı öldürmeye ne de strese değer. şimdiye kadar 175 dolar kazanmışım bir kuruş bereketini görmedim. yalanlar üzerine kazanılan paradan hayır gelmiyor ayrıca. dürüst olursan zaten anket gelmesi mümkün değil. 50 centlik anket sorusunda suv arabanız var mı diye soruyor yok diyorsun anketten atıyor. anket firmaları da olayın farkında zaten. burada çoğu suser öğrenci.
bundan sonra alsınlar anketlerini...
var ya tam şu an aynı şeyi düşünüyordum aga. abartmıyorum çözdüğüm 3 anketten birinin parasının üstüne yatıyorlar. 2021'de daha 25 dolar anca olabildim. ref ittirmesiyle bu sabah güç bela 52 doları geçmişim. paramı çekip s. olup gideceğim bu dallamaların dünyasından. yeter kendimizi kullandırttığımız.
www.hizliresim.com/eem1a8q -> Hırsızlığın Resmi