korkutah wrote:enessakk34 wrote:Swerdlov wrote:2,164,568,170 Screened Out 26 May 2021 00:52:54 PST 14m Samplicio.us 27870739 --
1.16 dolarlık otomobil anketi. mevcut arabayla ilgili sülalesine kadar sordu. sonra yerine hangi markayı almak istersiniz deyip 10 soru da bunun hakkında sordu. sonra da toplayacağı datayı toplayıp paramı çaldı ve s. olup gitti adi şrfsz.
aynı anket bana da geldi
ben bir sonraki almak istediğim araba olarak berlingo seçince attı beni de. beğenmiyor da adiler
)) ben de berlingo seçtim, beni de attı. Sonra bir kere daha karşıma çıktı leon dedim yine attı. Bu anketleri yapanlar yaptıranlar yalan cevap istiyor. Evli, evi arabası olan aylık 15k maaş alan adamın burada ne işi var?
soylu wrote:enessakk34 wrote:Swerdlov wrote:2,164,568,170 Screened Out 26 May 2021 00:52:54 PST 14m Samplicio.us 27870739 --
1.16 dolarlık otomobil anketi. mevcut arabayla ilgili sülalesine kadar sordu. sonra yerine hangi markayı almak istersiniz deyip 10 soru da bunun hakkında sordu. sonra da toplayacağı datayı toplayıp paramı çaldı ve s. olup gitti adi şrfsz.
aynı anket bana da geldi
ben bir sonraki almak istediğim araba olarak berlingo seçince attı beni de. beğenmiyor da adiler
berlingo yazarsanız tabii ki atar. tesla yazsaydınız ankete devam edebilirdiniz.
Tdgngns1905 wrote:4 GÜNDÜR ANKET ALAMIYORUM NİYEDİR NİYE DEĞİLDİR DEDİM KALİTE PUANIMA BAKAYIM DEDİM SIFIRLANMIŞ BEN HİÇBİR SEY YAPMADIM VE ANKETLERE ERİŞİMİM KISITLANMIŞ BÖYLE BİR REZİLLİK VARMIDIR YAA ZATEN 30 35 CENTE ANKET YAPTIRIYORSUNUZ ONUDA BÖYLE SAÇMA BAHANEYLE ENGELLETİYOSUNUZ YAZIKLAR OLSUN BU SİTEDE DURULMAZ
soylu wrote:Tdgngns1905 wrote:4 GÜNDÜR ANKET ALAMIYORUM NİYEDİR NİYE DEĞİLDİR DEDİM KALİTE PUANIMA BAKAYIM DEDİM SIFIRLANMIŞ BEN HİÇBİR SEY YAPMADIM VE ANKETLERE ERİŞİMİM KISITLANMIŞ BÖYLE BİR REZİLLİK VARMIDIR YAA ZATEN 30 35 CENTE ANKET YAPTIRIYORSUNUZ ONUDA BÖYLE SAÇMA BAHANEYLE ENGELLETİYOSUNUZ YAZIKLAR OLSUN BU SİTEDE DURULMAZ
bu kadar kısa zamanda nasıl yasaklandınız? yeni üyesiniz daha !