anemongolf wrote:Cortair wrote:selindarel02 wrote:Kalite puanın düşmüştür belki cafi anketleri kalite puanını dusuruyor
YourSurveys, kalite puano 120 falandı. Az önce çözdüm anketi Bugünlük soracağımız sorular bu kadar, zaman ayırdığınız için teşekkürler dedi. Gönder'e tıkladım ücreti alamadım. 30 dk. zaman harcadım yaklaşık. Anketlere giriyorum 3-4 adımdan sonra atıyor.
senin için döngü başladı. 120 den puanı 70/80 lere çekebilir dikkatli ol. acele etmeden yap anketleri. ben 70 lerden tekrar 89 a artırdım puanı. kazancı çok etkiliyor. anketten atıyor. bu işin zirvesi 120 daha fazla çıkmıyor.
Cortair wrote:anemongolf wrote:Cortair wrote:selindarel02 wrote:Kalite puanın düşmüştür belki cafi anketleri kalite puanını dusuruyor
YourSurveys, kalite puano 120 falandı. Az önce çözdüm anketi Bugünlük soracağımız sorular bu kadar, zaman ayırdığınız için teşekkürler dedi. Gönder'e tıkladım ücreti alamadım. 30 dk. zaman harcadım yaklaşık. Anketlere giriyorum 3-4 adımdan sonra atıyor.
senin için döngü başladı. 120 den puanı 70/80 lere çekebilir dikkatli ol. acele etmeden yap anketleri. ben 70 lerden tekrar 89 a artırdım puanı. kazancı çok etkiliyor. anketten atıyor. bu işin zirvesi 120 daha fazla çıkmıyor.
Kalite puanım 136 olarak gözüküyor hocam bu arada.
Swerdlov wrote:Tdgngns1905 wrote:1.16 TOLUNA ANKETİ GELDİ AMA ANKET AÇILMADI HATALI ANKET YOLLAMIŞLAR GALİBA BOŞ SAYFA ÇIKTI BENDE
bende de boş sayfa. son zamanlarda çok sık olmaya başladı
Tdgngns1905 wrote:Swerdlov wrote:Tdgngns1905 wrote:1.16 TOLUNA ANKETİ GELDİ AMA ANKET AÇILMADI HATALI ANKET YOLLAMIŞLAR GALİBA BOŞ SAYFA ÇIKTI BENDE
bende de boş sayfa. son zamanlarda çok sık olmaya başladı
toluna en çok sevdiğim anket şirketi hala her nekadar az anket yollasalarda miktar olarak 1 doların altında anket ender yollarlar ama işte anketleri çok elemeli oluyor ne yazık ki
Swerdlov wrote:2,093,496,930 Clicked 26 April 2021 05:46:34 PST - Toluna 28319448 --
allah (tövbe tövbe) anketi. ne haddine güvenerek sorguluyorsa artık, bir insanın en mahrem yönlerinden olan maneviyatını didikliyor. sana ne kardeşim benim inancımdan mezhebimden? üstelik bunu 16 cent gibi saçma sapan bir ücret karşılığında yapıyor. ve sonunda da o parayı çalıp gidiyor. geçen günkü ödemeden kaçan siyasi görüş ıvır zıvır anketine çok benziyor; malum partinin siparişi. burada bile insan fişliyorlar.
soylu wrote:Swerdlov wrote:2,093,496,930 Clicked 26 April 2021 05:46:34 PST - Toluna 28319448 --
allah (tövbe tövbe) anketi. ne haddine güvenerek sorguluyorsa artık, bir insanın en mahrem yönlerinden olan maneviyatını didikliyor. sana ne kardeşim benim inancımdan mezhebimden? üstelik bunu 16 cent gibi saçma sapan bir ücret karşılığında yapıyor. ve sonunda da o parayı çalıp gidiyor. geçen günkü ödemeden kaçan siyasi görüş ıvır zıvır anketine çok benziyor; malum partinin siparişi. burada bile insan fişliyorlar.
o siyası görüş anketi bilkent üniversitesi anketiydi bana da ödeme yapmadı.. anketin son sayfasının ekran görüntüsü ile ticket attım cevap bile yok.. toluna aynı şekilde 1.16 lık anketi meslek sorup atıyor.
aylinalsac75 wrote:2,093,374,099. 26 April 2021 04:56:16 PST 2h 32m Toluna 28172150 $1.16
İngilizce şirket anketi. 1 saat sürdü