Status: Credited
Reward: 30 Cents
Date: Feb 16, 2021, 18:45
İş ile alakalı 5 dakika sürdü
squirrel1483 wrote:arkadaşlar appen sitesinde nasıl task yapıyorsunuz? Appen kendi sitesine girdim hesabımı açtım task geçmişim gözüküyor ama tasklar yok. Appen Contributor Portal sitesine girdim ysensede olan aynı task eposta ve şifremi girdim ama eposta veya şifre kombinasyonu başarısız diyor.benim tasklara ulaşabilmem için hesapmı açmam gerekiyor? tekrar kayıtmı olmam gerekiyor çünkü level 3tüm ben ama şifremi unuttum diyorum mailde gelmiyor anlamadım
CagriBey wrote:YARIMCA82 wrote:revenue 3 tane anket yaptırıp odeme yapmış gibi gosteriyor chek lıstede para yok yatmiyor kımsede bu sorun olmadı mı herkez haberdar bizde tık yok
Bende de aynı.Revenue offers sıkıntılı şuan
Hipsen wrote:Sonunda 51.54 dolarım oldu. Heralde yarına 52 falan olur çeker buralardan giderim. Siteye büyük bir güncelleme gelmediği müddetçe gelmeyi düsünmüyorum. Kalan yarısmacı arkadaslara basarılar diliyorum
CagriBey wrote:Hipsen wrote:Sonunda 51.54 dolarım oldu. Heralde yarına 52 falan olur çeker buralardan giderim. Siteye büyük bir güncelleme gelmediği müddetçe gelmeyi düsünmüyorum. Kalan yarısmacı arkadaslara basarılar diliyorum
Kendine iyi bak.Benim 5.yılım ve bırakmayı düşünmüyorum bağımlılık yaptı adeta. 1 hafta bırakıyorum sonra tekrar başlıyorum falan