ZardamuS wrote:wannadsta 30 centlik ankete 4 cent vermişler utanma olur biraz insanda sonra dürüst olun falan diyorlar
wannadsa ne girerim ne tıklarım. bu güne kadar uğramadım uğramamda.
serkang wrote:ZardamuS wrote:wannadsta 30 centlik ankete 4 cent vermişler utanma olur biraz insanda sonra dürüst olun falan diyorlar
Wannads suçlu değil suçlu oralarda anket çözenler. Anketlerin kotalarını da doluyor , sonra davet geldi kota dolu diye şaşırıyoruz.
soylu wrote:wannads, revenue universe, ayet studios vs. yönlendiricilerden 3-10 cente anket çözen üyeler bu şekilde daha ucuz olanları tıklamaya başlarsa, anket panonuzda yoursurveys, samplicio vs gibi 70-130 sent lik anket tekliflerini çok az görecek veya hiç göremeyeceksiniz.
ataberkaloglu wrote:xbeyza5 wrote:1,869,349,309 Completed 25 January 2021 07:55:16 PST 16m OpinionWorld $0.58 cinsel yaşam
Çok mu anket yapıyorsun beyza yoksa her gelen anketi mi paylaşıyorsun
Gıptayla bakıyorum forumdaki güncel anket mesajlarına, kazancın bol olsun ama kıskanmadım değil
xbeyza5 wrote:ataberkaloglu wrote:xbeyza5 wrote:1,869,349,309 Completed 25 January 2021 07:55:16 PST 16m OpinionWorld $0.58 cinsel yaşam
Çok mu anket yapıyorsun beyza yoksa her gelen anketi mi paylaşıyorsun
Gıptayla bakıyorum forumdaki güncel anket mesajlarına, kazancın bol olsun ama kıskanmadım değil
Yok cok yapmiyorum bu ay herkes gibi fakirim anket gelse de atiyor birkac sorudan sonra
ZardamuS wrote:serkang wrote:ZardamuS wrote:wannadsta 30 centlik ankete 4 cent vermişler utanma olur biraz insanda sonra dürüst olun falan diyorlar
Wannads suçlu değil suçlu oralarda anket çözenler. Anketlerin kotalarını da doluyor , sonra davet geldi kota dolu diye şaşırıyoruz.
ne suçu anlamadım nerede anket varsa çözeriz ne alaka suç falan şuradan çöz buradan çözme diye bir kuralmı var kota dolmasının sebebini kimse bilmiyor herkes ezbere konuşup duruyor buradaysak anketi seçme kişiyi bağlar ama suç falan saçma söylemler