knocckback123 wrote:Yaklaşık olarak yılbaşından beri hiç anket gelmedi bana sizlerde durum nedir?
genel olarak bakarsak anket trafiği düşük. gelen tek tük anketlerde profile göre dağıtılıyor. işlerin açılmasını bekliyoruz bakalım.
Posts | 2,461 |
Member Since | 17 Dec 2018 |
Last Visit | 14 Jan 2021 |
Likes Given | 3,839 |
Likes Received | 2,319/1,389 |
ankettasksever wrote:knocckback123 wrote:Yaklaşık olarak yılbaşından beri hiç anket gelmedi bana sizlerde durum nedir?
genel olarak bakarsak anket trafiği düşük. gelen tek tük anketlerde profile göre dağıtılıyor. işlerin açılmasını bekliyoruz bakalım.
Posts | 566 |
Member Since | 15 Jan 2014 |
Last Visit | 24 Mar 2023 |
Likes Given | 1,102 |
Likes Received | 161/115 |
Posts | 566 |
Member Since | 15 Jan 2014 |
Last Visit | 24 Mar 2023 |
Likes Given | 1,102 |
Likes Received | 161/115 |
soylu wrote:diğer yabancı forumlarda herkes bunu konuşuyor ve az önce 2 bölümlük bir yoursurveys anketi bitirdim.
anketin sonlarına doğru son bölüm diye belirttiler ve devamında ki sorular 1. bölümdeki soruların bazılarının tekrar sorulması ile bitti.
knocckback123 wrote:soylu wrote:anketlerin şubat ayından itibaren hızlanacağı söyleniyor.
bir de şu var, sanırım artık anketler 2 bölüm olacakmış, 1. bölüm anketin kendisi, 2. bölümde ise 1. bölümde ki cevaplarınızın doğruluğu açısından aynı soruların bazılarını tekrar soracaklarmış.
Bu bilgilere nereden ulaştınız?
soylu wrote:diğer yabancı forumlarda herkes bunu konuşuyor ve az önce 2 bölümlük bir yoursurveys anketi bitirdim.
anketin sonlarına doğru son bölüm diye belirttiler ve devamında ki sorular 1. bölümdeki soruların bazılarının tekrar sorulması ile bitti.
Posts | 2,461 |
Member Since | 17 Dec 2018 |
Last Visit | 14 Jan 2021 |
Likes Given | 3,839 |
Likes Received | 2,319/1,389 |
mrvtz wrote:soylu wrote:diğer yabancı forumlarda herkes bunu konuşuyor ve az önce 2 bölümlük bir yoursurveys anketi bitirdim.
YourSurveys ile papaz oldum, aynı günde 2 anket yolladılar ve tamamladım, teşekkür edip 1 kuruş ödemediler. Ben de bir güzel yazdım bunlarabana daha da anket göndermezler.
Anket gelsin de ister 3 bölüm olsun razıyım ama ücretin sorunsuz ödenmesi şartıyla. Bir dünya zaman çalıp ücretin üstüne yatmaktan vazgeçsinler, değil 3 bölüm 5 bölüm de olsa, kabul.
Bu ay Revenue'dan 0, 19 dolarlık bir anket geldi. Bir daha da anket yüzü göremedimNeredeyse 2 yıllık üyeyim, hiç böyle bir kıtlık yaşamamıştım. Ban da yemedim ama yesem bu kadar olmazdı.
ankettasksever wrote:Appende 3 günde 15 dolar biriktirdim çekip çekemeyeceğimi bile bile. bir ümit peşinden koşmaktır hayat.
her taraftan kıstırdılar. bir şey de rast gitsin. nasıl planlama yapıyorlar. hep engel.
soylu wrote:mrvtz wrote:soylu wrote:diğer yabancı forumlarda herkes bunu konuşuyor ve az önce 2 bölümlük bir yoursurveys anketi bitirdim.
YourSurveys ile papaz oldum, aynı günde 2 anket yolladılar ve tamamladım, teşekkür edip 1 kuruş ödemediler. Ben de bir güzel yazdım bunlarabana daha da anket göndermezler.
Anket gelsin de ister 3 bölüm olsun razıyım ama ücretin sorunsuz ödenmesi şartıyla. Bir dünya zaman çalıp ücretin üstüne yatmaktan vazgeçsinler, değil 3 bölüm 5 bölüm de olsa, kabul.
Bu ay Revenue'dan 0, 19 dolarlık bir anket geldi. Bir daha da anket yüzü göremedimNeredeyse 2 yıllık üyeyim, hiç böyle bir kıtlık yaşamamıştım. Ban da yemedim ama yesem bu kadar olmazdı.
evet bu aşamada etrafta çok fazla anket yok, yeni anketlerin sıraya girmeye başlaması 15-20 gün daha alacaktır.