anketsiz geçen haftasınundan sonra duş jeli anketi.
soylu wrote:az önce poolfish sigorta konusunda anket çözdüm, 0.43 $
hemen arkasından 2.5 $ lık anket belirdi ana sayfada, soruları cevapladım ve anket maalesef beni beğenmedi![]()
keşke olsaydı ya valla çok üzüldüm şimdi..
zaten bu havlayan kedi videolu anketlerinden genellikle bi mok olmuyor.
mrvtz wrote:Swerdlov wrote:soylu wrote:Symk wrote:koç üniversitesinden bir anket geldi. baya ilerlemiştim ama seçimde hangi partiye oy verdiniz sorusunu cevaplamak istemiyorum seçince anketten attı
(
aynı anketin sonunda o soruya ben cevap verdim ama beni de attı.
ben aynı ankette oy verdiğim partiyi belirtmekte sakınca görmediğim halde attı. ve bu bence anketin sonuydu, çünkü partiye kadar sokmuşsun burnunu, daha ne soracaksın. yani yine paralarımız iç edildi. adi şrfsizler.
Bu anketi daha önce 2 kez tamamlayıp para alamadım, bugün yine geldi ve nasılsa ödemiyorlar diye hemen kapattım. Aynı anketten 3.'ye kazık yemeyi göze alamadım.
Bazı uyanıklar, 1 kuruş ödemeden bizden data toplama işine iyi alıştıBirkaç tane anket var böyle, ezberledim artık ve görünce kaçıyorum.
26 November 2020 09:16:50 PST 49m OpinionWorld Router $0.58 (Hybrid araçlar)
Swerdlov wrote:mrvtz wrote:Swerdlov wrote:soylu wrote:Symk wrote:koç üniversitesinden bir anket geldi. baya ilerlemiştim ama seçimde hangi partiye oy verdiniz sorusunu cevaplamak istemiyorum seçince anketten attı
(
aynı anketin sonunda o soruya ben cevap verdim ama beni de attı.
ben aynı ankette oy verdiğim partiyi belirtmekte sakınca görmediğim halde attı. ve bu bence anketin sonuydu, çünkü partiye kadar sokmuşsun burnunu, daha ne soracaksın. yani yine paralarımız iç edildi. adi şrfsizler.
Bu anketi daha önce 2 kez tamamlayıp para alamadım, bugün yine geldi ve nasılsa ödemiyorlar diye hemen kapattım. Aynı anketten 3.'ye kazık yemeyi göze alamadım.
Bazı uyanıklar, 1 kuruş ödemeden bizden data toplama işine iyi alıştıBirkaç tane anket var böyle, ezberledim artık ve görünce kaçıyorum.
26 November 2020 09:16:50 PST 49m OpinionWorld Router $0.58 (Hybrid araçlar)
bu anket şimdi op. world'den bir kez daha geldi ve büyük bir zevkle hayır'ı basıp gönderiyorumbir bedava data ve 20 dakika daha veremem çakallara.
hayırı seçmeme rağmen sormaya devam ediyor. yüzsüzlüğün bu kadarı