serkang wrote:Haftalardır anket gelmiyor ysense ve clixsense dahil 7 yıllık üyelik tarihimin en kötü ayını yaşıyorum. Bu ay ki kazancım sadece 6.45 dolar ve bu paranın 1.88 lik kısmı ocak ayından tamamlayıp ödeme alamadığım bir uygulamadan geldi. Anket daveti alamıyorum , gelenlere ya uygun değilim ya da kota dolu gerekçesiyle de atılıyorum.
kekonali wrote:cihanguldiken wrote:bitkisel süt ürünleri anketine dikkat edin arkadaşlar, 19dakikalık anketin sonunda attı, çalışma ve eğitim konusunu cevapladım ve screen out oldu tam 18dk ayırmışım; 2küsür usd'lik anketi yediler.
şu sayıları toplayın dediler topladım attı garip bir anketti.
ojoooturkey wrote:Bende de vardı.Şimdi girdim düzelmiş.Şey sana neo da anket geliyor mu?En son bana 17 sinde gelmiş.O günden sonra anket geldi ancak hep attı veya süresi doldu.Arkadaşlar your surveyde sorun yaşayan var mı
Bu sayfa çalışmıyor
ys.cint.com sizi çok fazla kez yönlendirdi.
Çerezlerinizi temizlemeyi deneyin.
ERR_TOO_MANY_REDIRECTS
Bende bu hata çıkıyor sebebini bilen var mı. Neo bux sitesinde
Neo bux kullanan varsa yardımcı olabilir mi rica etsem.
serkang wrote:
İRONİ arkadış kusura bakma.
minnos47 wrote:ojoooturkey wrote:Bende de vardı.Şimdi girdim düzelmiş.Şey sana neo da anket geliyor mu?En son bana 17 sinde gelmiş.O günden sonra anket geldi ancak hep attı veya süresi doldu.Arkadaşlar your surveyde sorun yaşayan var mı
Bu sayfa çalışmıyor
ys.cint.com sizi çok fazla kez yönlendirdi.
Çerezlerinizi temizlemeyi deneyin.
ERR_TOO_MANY_REDIRECTS
Bende bu hata çıkıyor sebebini bilen var mı. Neo bux sitesinde
Neo bux kullanan varsa yardımcı olabilir mi rica etsem.