Swerdlov wrote:elinordashwood wrote:cgtyeskc wrote:Swerdlov wrote:ojoooturkey wrote:Swerdlov wrote:3,637,262,192 Completed 6 March 2023 08:19:10 PST 4m 92619645 $0.15
rüya anketi. bu kez de 15 cente çözdüm.
Düşük ücretleri anketleri çözmeyin. Bu herkesi etkiler.
1 dolarlık anketler geliyor da biz mi çözmüyoruzben de düşük ücretli anketleri çözme taraftarı değilim ama bir*kaç aydır opinion worldden de peanuttan da hiç anket yapamıyorum. muhtemelen banlandım. o yüzden yüksek ücretli anketler pek gelmiyor bana.
Çok uzun zamandır siteye girmiyorum ortalama aylık ne kadar kazandırıyor şuan site
Hiç kazandırmıyor. Gelen anketlerden de atıyorGelen anketler 16 cent.
ben tekliflere hiç girmiyorum uzun süredir. sadece anketlerle ilerlemeye çalışıyorum. evet ücretler çok düştü ve anketlerin %90'ı atıyor artık. şimdi ekranı açtım ve 3 anketten ayrı ayrı atıldımkısacası, ayda 10 doları görmek bile zor artık.
ve bir detay, op. world router gitmiş. dün vardı ama şimdi yok. peanut'ta da profil güncelle dediğimde "invalid id" diyor. beni banladıkları için mi yoksa genel bir durum mu bilemedim.
Herkeste öyle. O platform senede bir kaç defa profil güncellemesine icin veriyor. Güncelleme zamanı geldiğinde o hatayı vermiyor