Posts | 207 |
Member Since | 5 Jul 2015 |
Last Visit | Yesterday |
Likes Given | 70 |
Likes Received | 150/90 |
nihatozok16 wrote:Offer bölümündeki bu anketler ysenseoffer, Wannads, Revenue Universe gibi yerlerden kazandığımız para tek bir yerde mi toplanıyor yoksa hepsi kendi başlığı altındamı toplanıyor ?
Posts | 2,461 |
Member Since | 17 Dec 2018 |
Last Visit | 14 Jan 2021 |
Likes Given | 3,839 |
Likes Received | 2,319/1,389 |
xbeyza5 wrote:lasteagle wrote:xbeyza5 wrote:sedatdlkrn46 wrote:verdikleri amazon çeki amazon trde işe yarıyor mu yoksa amazon.com için mi sadece alanlar bilgilendirebilir mi ?
amazon trde geçerli
Emin misiniz geçerli olduğuna
evet eminim kullandım hatta çeki
Posts | 2,461 |
Likes Given | 3,839 |
ankettasksever wrote:xbeyza5 wrote:lasteagle wrote:xbeyza5 wrote:sedatdlkrn46 wrote:verdikleri amazon çeki amazon trde işe yarıyor mu yoksa amazon.com için mi sadece alanlar bilgilendirebilir mi ?
amazon trde geçerli
bundan önce mesaj atmıştım geçmiyor diye dönüş yapmışlardı. hediye kartı koşullarında türkiyedeki kartın diğer yabancı amazon sitelerinde geçmediği belirtiliyor. bu mantıkla yabancı hediye kartı amazon türkiyede geçmemesi gerekir. bu yeni bir durum mu nasıl kullandın?
Amazon.com.tr Yardım: Amazon.com.tr Hediye Kartı Şart ve Koşulları
Amazon.com Gift Cards
xbeyza5 wrote:ankettasksever wrote:xbeyza5 wrote:lasteagle wrote:xbeyza5 wrote:sedatdlkrn46 wrote:verdikleri amazon çeki amazon trde işe yarıyor mu yoksa amazon.com için mi sadece alanlar bilgilendirebilir mi ?
amazon trde geçerli
bundan önce mesaj atmıştım geçmiyor diye dönüş yapmışlardı. hediye kartı koşullarında türkiyedeki kartın diğer yabancı amazon sitelerinde geçmediği belirtiliyor. bu mantıkla yabancı hediye kartı amazon türkiyede geçmemesi gerekir. bu yeni bir durum mu nasıl kullandın?
Amazon.com.tr Yardım: Amazon.com.tr Hediye Kartı Şart ve Koşulları
Amazon.com Gift Cards
Screenshot_20201230-223836 - Hızlı Resim
Screenshot_20201230-223801 - Hızlı Resim
Buyrun başka ne tür bir açıklama istersiniz.?
Posts | 2,461 |
Likes Given | 3,839 |
ankettasksever wrote:nihatozok16 wrote:Offer bölümündeki bu anketler ysenseoffer, Wannads, Revenue Universe gibi yerlerden kazandığımız para tek bir yerde mi toplanıyor yoksa hepsi kendi başlığı altındamı toplanıyor ?
Para tek havuzda toplanıyor. task dahil. o da yarın son gün. 1 ocaktan sonra task olayı 3. taraf sitelerde bitiyor. appenin kendi sitesinden devam edecez.
xbeyza5 wrote:Bir anket geldi Web kamerası istedi calışma sektorü sağlık deyince attı tamamlayan varsa ne olduğunu söyleyebilir mi merak ettim
1,815,512,801 Completed 31 December 2020 06:05:05 PST 13m YourSurveys 72063824 $0.88 otrivin natural
gulhan68 wrote:ankettasksever wrote:nihatozok16 wrote:Offer bölümündeki bu anketler ysenseoffer, Wannads, Revenue Universe gibi yerlerden kazandığımız para tek bir yerde mi toplanıyor yoksa hepsi kendi başlığı altındamı toplanıyor ?
Para tek havuzda toplanıyor. task dahil. o da yarın son gün. 1 ocaktan sonra task olayı 3. taraf sitelerde bitiyor. appenin kendi sitesinden devam edecez.
bu nasıl olacak?ysende oldugu yerde kalacak appene yenı kayıt ve ödeme şeklimi güncelleyeceğiz?paypalı güncelleyemezsek task hesaplarımız ne olacak bir türlü anlayamadım ben? bir açıklama varmı bu konuda
Posts | 2,461 |
Likes Given | 3,839 |
Posts | 2,461 |
Likes Given | 3,839 |
sems-i wrote:ankettasksever wrote:sems-i wrote:checklist bonus listesinde task ı kaldırmışlar
aynen task olayı an itibariyle bitti.
oyun varmı yaptıgın yeni ?
Posts | 2,461 |
Likes Given | 3,839 |
ankettasksever wrote:gulhan68 wrote:ankettasksever wrote:nihatozok16 wrote:Offer bölümündeki bu anketler ysenseoffer, Wannads, Revenue Universe gibi yerlerden kazandığımız para tek bir yerde mi toplanıyor yoksa hepsi kendi başlığı altındamı toplanıyor ?
bu nasıl olacak?ysende oldugu yerde kalacak appene yenı kayıt ve ödeme şeklimi güncelleyeceğiz?paypalı güncelleyemezsek task hesaplarımız ne olacak bir türlü anlayamadım ben? bir açıklama varmı bu konuda
Önce Appen Contributor Portala üye olup giriş yapılacak. oradan hesabımıza ulaşıyoruz. appen de paypal var. hesap açamıyoruz. burada amaç yeni bir ödeme sistemi gelene kadar zamanı değerlendirip para biriktirmek olacak. ticket attım payoneer için olumsuz dönüş yapmadılar düşünüyorlarmış ama ne zamana kadar olur bilinmiyor. bir çalışma yapacaklar anlaşılan.