Swerdlov wrote:minnos47 wrote:Kaç gündür anket yok sadece bende mi yok sizde de aynımı?
bende artık günlerce yaprak kımıldamıyor ya. routerlar da bomboş. op. world ve peanuttan banlandım sanırım
geçen hafta nasıl geçti. az mıydı ?
minnos47 wrote:ibrh wrote:3 dolar zorSwerdlov wrote:minnos47 wrote:Kaç gündür anket yok sadece bende mi yok sizde de aynımı?
bende artık günlerce yaprak kımıldamıyor ya. routerlar da bomboş. op. world ve peanuttan banlandım sanırım
geçen hafta nasıl geçti. az mıydı ?
yatahaze wrote:ojoooturkey wrote:yatahaze wrote:hala utanmadan sıkılmadan şu anketleri yolluyorlar.
Banada geldi şimdi attı. Sen tamamladın mı
Başka siteden 4.5 dolara tamamladım.
ojoooturkey wrote:ı dakikası 1 cent veriyor.yatahaze wrote:ojoooturkey wrote:yatahaze wrote:hala utanmadan sıkılmadan şu anketleri yolluyorlar.
Tebrikler başka birseyler daha yazıyordu tam okuyamadım anket başlarında ödül olarak para verilecek yazıyordu farkettin mi onu. Anket ücretinden ayrı olarak
Buradaki anketi tıklamadım.Diğer sitede herhangi bir şey yazmıyordu.Hatta şu anda başka bir sitede yine geldi aynı anket.Öyle bir yazı görmedim.Normalde bu tarz anketler için 75 ile 150 dolar arası ödeme yapıyorlar abd
ojoooturkey wrote:yatahaze wrote:ojoooturkey wrote:yatahaze wrote:hala utanmadan sıkılmadan şu anketleri yolluyorlar.
Tebrikler başka birseyler daha yazıyordu tam okuyamadım anket başlarında ödül olarak para verilecek yazıyordu farkettin mi onu. Anket ücretinden ayrı olarak
Gulumcan wrote:arkadaslar merhaba bende yepyeni bir üyeyim ilk mesajım yazan hep birkaç arkadas var baska sitelerden bahsetmişsiniz nerelerden başka bu şekilde anket çözebilirim. gerçi burdanda birşey kazanamadım ama var mı tavsiye edeceginiz bi yer referans olur musunuz