minnos47 wrote:
Bu anket bitirdiğim hâlde '""her anketin kazananı olmaz '''' diyip paramı vermedi. Diskalifiye gösteriyor. tam yarım saatimi verip özenle doldurduğum ankete ödeme yapmadılar.
ibrh wrote:Maalesef öyle oluyor.Banada 32 centlik bitlabs normalde 58 cent op. world olan yada gerçekte düşündüğüm daha açıklayıcı olayım gerçekte 3-4 dolarlık anket yemek sipariş uygulaması anketi ödeme yapmadı.32 cent ödeme yapmaması tabiiki çok koydu.İnsanları enayi yerine koyuyorlar.Bilgisayar hep almayı düşündüğüm hedefim.Belkide ondan atmamıştır bilemiyorum.minnos47 wrote:
Bu anket bitirdiğim hâlde '""her anketin kazananı olmaz '''' diyip paramı vermedi. Diskalifiye gösteriyor. tam yarım saatimi verip özenle doldurduğum ankete ödeme yapmadılar.
minnos47 wrote:ibrh wrote:Maalesef öyle oluyor.Banada 32 centlik bitlabs normalde 58 cent op. world olan yada gerçekte düşündüğüm daha açıklayıcı olayım gerçekte 3-4 dolarlık anket yemek sipariş uygulaması anketi ödeme yapmadı.32 cent ödeme yapmaması tabiiki çok koydu.İnsanları enayi yerine koyuyorlar.Bilgisayar hep almayı düşündüğüm hedefim.Belkide ondan atmamıştır bilemiyorum.minnos47 wrote:
serkang wrote:ibrh wrote:1/17/2023 12:28PM
Mobile Web Android - PollfishPF20230117 - Complete
Surveys
+ $1.74
Bu polifish ve bitlabs denilen anket şirketlerinden nasıl anket çözebiliyorsunuz hayret ediyorum her davetten atılıyorum ben , birde 1.74 dolar .
ibrh wrote:serkang wrote:ibrh wrote:1/17/2023 12:28PM
Surveys
+ $1.74
Bu polifish ve bitlabs denilen anket şirketlerinden nasıl anket çözebiliyorsunuz hayret ediyorum her davetten atılıyorum ben , birde 1.74 dolar .
benim anladığım kadarıyla her üye kendine özel sağlayıcıdan anket alıyor. şöyle:
diyelim ki 1,16 USD'lik bir anket, X üyesine yoursurveys'ten, Y üyesine CPX'ten, Z üyesine pollfish'ten geliyor.
örneğin yoursurveys bana hiç anket göndermiyor ama tanıdığım birine sürekli yoursurveys'ten anket geliyor. size de 1,74 USD'lik anket gelecek ama size anket gönderen sağlayıcıdan gelecek. ancak aynı günlerde gelmeyebilir. benim anladığım bu.
Sertq wrote:Ailemden birinin daha üyeliği var kendi adına. Gün içerisinde bana gelen anketlerin tamamı ona da geliyor. Ancak ikimize gelen aynı anketler farklı sağlayıcılardan geliyor.ibrh wrote:serkang wrote:ibrh wrote:1/17/2023 12:28PM
Surveys
+ $1.74
benim anladığım kadarıyla her üye kendine özel sağlayıcıdan anket alıyor. şöyle:
diyelim ki 1,16 USD'lik bir anket, X üyesine yoursurveys'ten, Y üyesine CPX'ten, Z üyesine pollfish'ten geliyor.
örneğin yoursurveys bana hiç anket göndermiyor ama tanıdığım birine sürekli yoursurveys'ten anket geliyor. size de 1,74 USD'lik anket gelecek ama size anket gönderen sağlayıcıdan gelecek. ancak aynı günlerde gelmeyebilir. benim anladığım bu.
bu söylediğini gerçekten sağlam temellere oturtabilmek için çok sayıda kullanıcı ile uzun süreli bir istatislik tutmak gerekir. benimde kendimce saptadığım şeyler var. örneğin günlük 2 veya 3 anket aldıktan sonra gün bonus tablası reset olana kadar hiç anket gelmiyor. resetlendikten sonra anket geliyor yada gelsede atıyor. ama hep böyle olmuyor bazen değişebiliyorda. anket algoritmaları çok değişik bende çözmüş değilim. ama nekadar çok kişi yaşadığı sorunları paylaşırsa doğruya yakın bir sonuca ulaşmamız okadar kolay olur.