telefonozellik wrote:visited(ziyaret) kısmında "tamamlandı" olarak gözükmüyor ise ödemiyorlar kesinlikleSigorta anketi yarım saat süründürüp sonda paramı ödemedi. Ticket açtım bakalım.
Posts | 69 |
Member Since | 27 Nov 2018 |
Last Visit | 9 Nov 2023 |
Likes Given | 14 |
Likes Received | 26/18 |
telefonozellik wrote:ibrh wrote:telefonozellik wrote:visited(ziyaret) kısmında "tamamlandı" olarak gözükmüyor ise ödemiyorlar kesinlikleSigorta anketi yarım saat süründürüp sonda paramı ödemedi. Ticket açtım bakalım.
Ödemediler. Uğraştığımla kaldım.
Swerdlov wrote:Bu ay nekadar kazandınız acaba?3,496,057,174 Quota Full 11 January 2023 06:20:35 PST 21m Toluna 102344904 --
1.16$ tatil seyahat anketi. anketin ortasında ortadoğuyla ilgili sormaya başladı. sonra arabistanı seviyor musunuz, neden sevmiyorsunuz ıvır zıvır sorularına girdi. gitmeyi düşünmeyeceğim seçenekleriyle gittim, nedenini sordu. şeriattı şuydu buydu derken sonuna kadar sürdürdü. %100e gelince teşekkür edip son ekranda "maalesef farklı katılımcılar arıyoruz" deyip 20 dakikamı ve 1.16 dolarımı çaldı.
gitmeyeceğim lan arabistana falan. hasta mısınız nesiniz? pislikler.
Swerdlov wrote:3,496,057,174 Quota Full 11 January 2023 06:20:35 PST 21m Toluna 102344904 --
1.16$ tatil seyahat anketi. anketin ortasında ortadoğuyla ilgili sormaya başladı. sonra arabistanı seviyor musunuz, neden sevmiyorsunuz ıvır zıvır sorularına girdi. gitmeyi düşünmeyeceğim seçenekleriyle gittim, nedenini sordu. şeriattı şuydu buydu derken sonuna kadar sürdürdü. %100e gelince teşekkür edip son ekranda "maalesef farklı katılımcılar arıyoruz" deyip 20 dakikamı ve 1.16 dolarımı çaldı.
gitmeyeceğim lan arabistana falan. hasta mısınız nesiniz? pislikler.
ibrh wrote:telefonozellik wrote:ibrh wrote:telefonozellik wrote:visited(ziyaret) kısmında "tamamlandı" olarak gözükmüyor ise ödemiyorlar kesinlikleSigorta anketi yarım saat süründürüp sonda paramı ödemedi. Ticket açtım bakalım.
Ödemediler. Uğraştığımla kaldım.
ödemezler. ben çok kez yaşadım ama yapacak bir şey yok. ySense'nin bu gibi sorunları çözmesi gerekiyor. yoksa bu gidişle üyesi kalmayacak Türkiye'de. 25 referans ayarladım. şu an sadece bir tanesi devam ediyor. o da 52 dolar yapmaya çalışıyor. büyük olasılıkla parasını alıp bırakacak
ibrh wrote:bazı üyeler gerçekten hemen hemen hiç kazanamazken bazı üyeler mükemmel paralar kazanıyor bu günlerde. 2 günde 12 USD yapanı gördüm bu hafta
anemongolf wrote:Ben zor 5 dolar kazanabildim.3 gündür anket yok...ibrh wrote:bazı üyeler gerçekten hemen hemen hiç kazanamazken bazı üyeler mükemmel paralar kazanıyor bu günlerde. 2 günde 12 USD yapanı gördüm bu hafta
bu hafta iyi gidiyor gerçekten. ben de yarım zamanlı 15 dolarlık balık tuttum.![]()
![]()
minnos47 wrote:anemongolf wrote:Ben zor 5 dolar kazanabildim.3 gündür anket yok...ibrh wrote:bazı üyeler gerçekten hemen hemen hiç kazanamazken bazı üyeler mükemmel paralar kazanıyor bu günlerde. 2 günde 12 USD yapanı gördüm bu hafta
bu hafta iyi gidiyor gerçekten. ben de yarım zamanlı 15 dolarlık balık tuttum.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ibrh wrote:Bilmiyorum bana niye haber vermediniz?3 gündür pek yok diye hergün çorbacıya gidiyorum.minnos47 wrote:anemongolf wrote:Ben zor 5 dolar kazanabildim.3 gündür anket yok...ibrh wrote:bazı üyeler gerçekten hemen hemen hiç kazanamazken bazı üyeler mükemmel paralar kazanıyor bu günlerde. 2 günde 12 USD yapanı gördüm bu hafta
![]()
![]()
![]()
![]()
minnoş sende bir sorun var bence. son 3 günde en az kazanan 8-9 USD kazandı.
newsorcev wrote:Bir anket 1 dolara video akışı üyeliklerine tarayıcıdan giriş yapmamı ve tarayıcı uzantısı ile kendisine bilgi toplamak istiyor, hadi canım oradan. 1 dolar değil 5-10 dolarlık anket olması lazım ki değsin üstelik şifremi gireceğim bir de. Üç kuruşa çırak çıkaracaklar. O üyeliklere kaç para para veriyoruz.