Posts | 232 |
Member Since | 10 Mar 2021 |
Last Visit | Yesterday |
Likes Given | 0 |
Likes Received | 189/128 |
noyan01 wrote:Hocam girdiğiniz aya dikkat ettiniz mi. Örneğin doğum tarihiniz 20 aralık 1990 ise 21 yaşındasınız 15 aralıksa da 22 ysşındasınız vs
ista1907 wrote:diş sağlığı ile ilgili anket geldi. yaklaşık yarım saat cevapladım. parayı yatırmadan bitirdi.
emek hırsızlığı değilmi bu?
Swerdlov wrote:Seninki yine iyiymiş.Theoremreach e tıkladım.1 cent için.6 cent both bilmem ne sigara anketiydi kapattım.Aynı anket CPX ten 35 centte geldi.Hadi neyse dedim 8-10 dk gireyim dedim başladım.Doğru şekilde doldurdum sonunda cpx yerine theoremreach a yönlendirdi.Hata mı yoksa sinsilikle yapılmış para vermeme tuzağımı bilemedim.hükümetle ilgili 0.43'lük anket geldi. sonuna kadar çözdürdü, teşekkür etti ve ödemedi
serkang wrote:3,441,719,831 Screened Out 20 December 2022 07:27:41 PST 30m YourSurveys 115812594
tv platformları anketi
30 dakika anketle uğraştım sabırla okuyarak doğru bilgilerle anketi tamamladım. Demografik bilgilerimle ödeme sayfasına yönlendirildim ve Sorry Not every survey can be a winner, but keep trying! Bu kaçıncı kez oluyor inanın sayısını unuttum herkes bakıyorum benzer sorunlar yazıyor bu defa sorunu bildirmedim , bildirsemde bana bazı anketler ödeme yapmazlar diye yine otomatik mesaj göndercekler. Artık forum admini arkadaştan rica ediyorum bu durumu bildirsin . Harcadığım zamana yazık , insanın şevkini kırıyor böyle durumlar.
ibrh wrote:serkang wrote:3,441,719,831 Screened Out 20 December 2022 07:27:41 PST 30m YourSurveys 115812594
tv platformları anketi
30 dakika anketle uğraştım sabırla okuyarak doğru bilgilerle anketi tamamladım. Demografik bilgilerimle ödeme sayfasına yönlendirildim ve Sorry Not every survey can be a winner, but keep trying! Bu kaçıncı kez oluyor inanın sayısını unuttum herkes bakıyorum benzer sorunlar yazıyor bu defa sorunu bildirmedim , bildirsemde bana bazı anketler ödeme yapmazlar diye yine otomatik mesaj göndercekler. Artık forum admini arkadaştan rica ediyorum bu durumu bildirsin . Harcadığım zamana yazık , insanın şevkini kırıyor böyle durumlar.
Bu gidişle birçok kişi bırakacak. Şahsen tanıdığım biri bıraktı