Quote:JSON
error "no panel assigned"
anemongolf wrote:Papara döviz transferi ve satın alma işlemini durdurdu!
Ahmet Faruk Karslı tarafından 2016 yılında kurulan ve kısa sürede büyüyen ödeme sistemi Papara 1 Aralık itibariyle sistem üzerinden döviz işlemlerine sınırlama getirdi.
https://www.patronlardunyasi.com/haber/Papara-doviz-transferi-ve-satin-alma-islemini-durdurdu/272069
killmyself525 wrote:Geçen banada geldi aynı anket.Benim kafadan anket gelmiş tabiikide hepsine ters cevap verdim.CHP.Anladı sanırım sordu bu anketten aldığınız paranın yüzde kaçını bir kuruma verirsiniz diye sordum.%0 dedim.Sonra tekrar sordu yüzde kaçını sivil toplum kuruluşuna verirsiniz %0 dedim.Siz giderken ben dönüyordum kaplanlar.Sonra parayı vermeyin birde üzüldüm.CPX 5 cent verdi neyseki.Anket 36 centti.Bir tane siyaset anketi geldi Amerika'da bulunan bir üniversitenin profesörü yapıyormuş hangi partiye oy attığınızı vs soruyor video izletiyor neyse onu yaptım gayet eğlenceli bir anketti anket bitti aha dedim paramı aldım bir baktım param verilmedi oysa anketi tamamen güzelce tamamlamıştım hani anketten beni hiç atmadı anketi tamamlaya basmıştım her şey normaldi ama neyse olsun
minnos47 wrote:killmyself525 wrote:Geçen banada geldi aynı anket.Benim kafadan anket gelmiş tabiikide hepsine ters cevap verdim.CHP.Anladı sanırım sordu bu anketten aldığınız paranın yüzde kaçını bir kuruma verirsiniz diye sordum.%0 dedim.Sonra tekrar sordu yüzde kaçını sivil toplum kuruluşuna verirsiniz %0 dedim.Siz giderken ben dönüyordum kaplanlar.Sonra parayı vermeyin birde üzüldüm.CPX 5 cent verdi neyseki.Anket 36 centti.Bir tane siyaset anketi geldi Amerika'da bulunan bir üniversitenin profesörü yapıyormuş hangi partiye oy attığınızı vs soruyor video izletiyor neyse onu yaptım gayet eğlenceli bir anketti anket bitti aha dedim paramı aldım bir baktım param verilmedi oysa anketi tamamen güzelce tamamlamıştım hani anketten beni hiç atmadı anketi tamamlaya basmıştım her şey normaldi ama neyse olsun