Tdgngns1905 wrote:1.16 toluna bitmek bilmeyen güzellik ürünleri ile ilgili roman gibi anketti
Ben de bitirdim ama sonunda hata verdi sanırım...

Posts | 230 |
Member Since | 10 Mar 2021 |
Last Visit | Yesterday |
Likes Given | 0 |
Likes Received | 188/127 |
Tdgngns1905 wrote:Çabuk çabuk gelişigüzel yaptım evet yinede uzundu.Zaten CPX anketleri hepsi ucuza kapatıyor.Onun sabit ücreti olan 1,16 da gerçek ücreti olmadığınıda biliyorum.En az 5-7 katı vardır.Resmi sitesinde millet puan diye amelelik yaptırıyorlar.Buradada biraz daha iyi olarak sabit ücrete yaptırıyorlar.Türkiye konusunda toluna yönetimi böyle.minnos47 wrote:nusibet wrote:Bende CPX den 55 centte yaptım.Tolunadan anket gelmiyor.Tdgngns1905 wrote:1.16 toluna bitmek bilmeyen güzellik ürünleri ile ilgili roman gibi anketti
Ucuza kapatmislar çünkü anket haddinden fazla uzundu
minnos47 wrote:Tdgngns1905 wrote:Çabuk çabuk gelişigüzel yaptım evet yinede uzundu.Zaten CPX anketleri hepsi ucuza kapatıyor.Onun sabit ücreti olan 1,16 da gerçek ücreti olmadığınıda biliyorum.En az 5-7 katı vardır.Resmi sitesinde millet puan diye amelelik yaptırıyorlar.Buradada biraz daha iyi olarak sabit ücrete yaptırıyorlar.Türkiye konusunda toluna yönetimi böyle.minnos47 wrote:nusibet wrote:Bende CPX den 55 centte yaptım.Tolunadan anket gelmiyor.Tdgngns1905 wrote:1.16 toluna bitmek bilmeyen güzellik ürünleri ile ilgili roman gibi anketti
Ucuza kapatmislar çünkü anket haddinden fazla uzundu