anemongolf wrote:Tek yolun bu olduğunu düşünüyorum bende..alt limit 20 dolar çekim gelmeli. para kazanamıyoruz yeteri kadar. hep traş işler. ana sayfada anket routerleri var. eksi ID gösteriyor. yani boş. polfishle olacak iş değil 52 doları tamamlamak. düzenli olarak ayda 20 dolar kazanan öpüp başına koysun.
anemongolf wrote:alt limit 20 dolar çekim gelmeli. para kazanamıyoruz yeteri kadar. hep traş işler. ana sayfada anket routerleri var. eksi ID gösteriyor. yani boş. polfishle olacak iş değil 52 doları tamamlamak. düzenli olarak ayda 20 dolar kazanan öpüp başına koysun.
serkang wrote:anemongolf wrote:alt limit 20 dolar çekim gelmeli. para kazanamıyoruz yeteri kadar. hep traş işler. ana sayfada anket routerleri var. eksi ID gösteriyor. yani boş. polfishle olacak iş değil 52 doları tamamlamak. düzenli olarak ayda 20 dolar kazanan öpüp başına koysun.
paypal aktif olsa keşke 5 dolar çektiğimiz günleri bilirim
elifay wrote:Banada gelmiyor anket.Tek yol parayı çekip gitmek.serkang wrote:anemongolf wrote:alt limit 20 dolar çekim gelmeli. para kazanamıyoruz yeteri kadar. hep traş işler. ana sayfada anket routerleri var. eksi ID gösteriyor. yani boş. polfishle olacak iş değil 52 doları tamamlamak. düzenli olarak ayda 20 dolar kazanan öpüp başına koysun.
Bende de ekran böyle 3 saçma gitmeyen anket , onlar geldikten sonra anket gelmedi. Ysense İyice saçmaladı,ticket gönderdim cevap verme nezaketinde bile bulunmadılar.
Unutun artık buradan para kazanmayı ,20 doları geç 1 ayda 10 dolar yapmak artık imkansıza yakın
minnos47 wrote:elifay wrote:Banada gelmiyor anket.Tek yol parayı çekip gitmek.serkang wrote:anemongolf wrote:alt limit 20 dolar çekim gelmeli. para kazanamıyoruz yeteri kadar. hep traş işler. ana sayfada anket routerleri var. eksi ID gösteriyor. yani boş. polfishle olacak iş değil 52 doları tamamlamak. düzenli olarak ayda 20 dolar kazanan öpüp başına koysun.
Bende de ekran böyle 3 saçma gitmeyen anket , onlar geldikten sonra anket gelmedi. Ysense İyice saçmaladı,ticket gönderdim cevap verme nezaketinde bile bulunmadılar.
Unutun artık buradan para kazanmayı ,20 doları geç 1 ayda 10 dolar yapmak artık imkansıza yakın