anemongolf wrote:Bana ödülü vermeden attı tuzak sorularıni yapmama rağmen üstüne yattılarTdgngns1905 wrote:anemongolf wrote:Surveys - T29545382 - Complete+ $1.16
deterjan anketi
Onu bende yaptım birde oyun anketi toluna 1.16 o attı anket sonunda
Surveys - T29540192 - Complete+ $1.16
oyun anketi diye giriş yaptı ama oyun kameraları hakkındaydı.
Tdgngns1905 wrote:1.39 teknoloji anketi
Turkpasscenter wrote:Tdgngns1905 wrote:1.39 teknoloji anketi
Aynı anket bana da geldi. 6-7 soru ilerledim. Son 12 ay içerisinde alınan elektronik ürünler ve fiyatlarıyla ilgili bir soru geldi. Ben de masaüstü bilgisayar almıştım. Doğal olarak fiyat seçeneklerindeki en üst yanıt olan 8000 tl ve üzerini seçtim, keza Türkiye'de 8000 tl altına masaüstü bilgisayar almak imkansız gibi bir şey. Ardından direkt atıldım. Kendimi resmen enayi yerine konulmuş hissediyorum...
anemongolf wrote:Aynen bende saat 12 de girdim.Maalesef bendede kota dolu yazıyor.Turkpasscenter wrote:Tdgngns1905 wrote:1.39 teknoloji anketi
Aynı anket bana da geldi. 6-7 soru ilerledim. Son 12 ay içerisinde alınan elektronik ürünler ve fiyatlarıyla ilgili bir soru geldi. Ben de masaüstü bilgisayar almıştım. Doğal olarak fiyat seçeneklerindeki en üst yanıt olan 8000 tl ve üzerini seçtim, keza Türkiye'de 8000 tl altına masaüstü bilgisayar almak imkansız gibi bir şey. Ardından direkt atıldım. Kendimi resmen enayi yerine konulmuş hissediyorum...
öyle hissetmenize gerek yok bence. kota dolmuştur. beni de almadı history bölümünden bakım kota full yazıyor. anketler bazen geç ulaşıyor bazen de biz zamanında bakmıyoruz.