Swerdlov wrote:O anketi neod 85 centte yapıyordum.Benide attı.3,068,272,463 Clicked 20 July 2022 04:18:35 PST - Toluna 22140490 --
1.16'lık kripto para anketi. %25lere kadar çözdürüp attı.
Swerdlov wrote:opinion world routerdan beyaz eşya anketine girdim. yarım saatten fazla sürdü. anketi tamamladı, surveys sayfasına yönlendi, "Success! You've just completed a survey" yeşil çubuk yazısı geldi. ama gelen para yok! ss aldım ama herhangi bir işe yarayacağını sanmıyorum. yine paramızı çaldılar.
dolandırıcı ş.refsizler.
Swerdlov wrote:opinion world routerdan beyaz eşya anketine girdim. yarım saatten fazla sürdü. anketi tamamladı, surveys sayfasına yönlendi, "Success! You've just completed a survey" yeşil çubuk yazısı geldi. ama gelen para yok! ss aldım ama herhangi bir işe yarayacağını sanmıyorum. yine paramızı çaldılar.
dolandırıcı ş.refsizler.
noyan01 wrote:Swerdlov wrote:opinion world routerdan beyaz eşya anketine girdim. yarım saatten fazla sürdü. anketi tamamladı, surveys sayfasına yönlendi, "Success! You've just completed a survey" yeşil çubuk yazısı geldi. ama gelen para yok! ss aldım ama herhangi bir işe yarayacağını sanmıyorum. yine paramızı çaldılar.
dolandırıcı ş.refsizler.
Bir kaç sayfa geride yazılmıştı, ticketi nizami oluşturunca kanıtın varsa ödüyorlar. En azından ben de öyle oldu 7/7 şu ana kadar ticket/ödeme oranı.
anemongolf wrote:O ne anketti hacı yaw.Bir an yaptırıp parayı vermeyecek sandım.Sonra düşündüm yıldırma politikası olabilir.Şimdi anlıyorum yine op. world anketiymiş.18 cent gitti.Şimdi düşünüyorumda keske bekleseydim.Gerçi uzun bir süredir oradan anket gelmiyor ama....
Surveys - SSI Router202207274 - Complete+ $0.58
oyunlar hk
minnos47 wrote:anemongolf wrote:O ne anketti hacı yaw.Bir an yaptırıp parayı vermeyecek sandım.Sonra düşündüm yıldırma politikası olabilir.Şimdi anlıyorum yine op. world anketiymiş.18 cent gitti.Şimdi düşünüyorumda keske bekleseydim.Gerçi uzun bir süredir oradan anket gelmiyor ama....
oyunlar hk
anemongolf wrote:Otel anketini yaptım vermedi.Tuzak soru olduğunu düşünüyordum.Bir mesajlaşma anketi geldi oda ödeme yapmadı.İlk defa bukadar hayal kırıklığı yaşadım.Üstüne 15 gündür anket yoktu.Neyseki bugün 2,17 dolar kazandım.minnos47 wrote:anemongolf wrote:O ne anketti hacı yaw.Bir an yaptırıp parayı vermeyecek sandım.Sonra düşündüm yıldırma politikası olabilir.Şimdi anlıyorum yine op. world anketiymiş.18 cent gitti.Şimdi düşünüyorumda keske bekleseydim.Gerçi uzun bir süredir oradan anket gelmiyor ama....
oyunlar hk
aynen. ama burada keşke yok. bam bam. çok düşük fiyatlara bulaşmadan yapıp geçmek lazım.
bir de anket sürelerine mutlaka uymak lazım. vereceği pararı da bu sebeple vermiyor çok defa.