şimdi birşey diyecem. iyice cılkını çıkardılar. yaparmıyım ben o anketi daha ödeyip ödemeyeceğin bile meçhul.

biz kolaylaştırın, fırsatlar tanıyın dedikçe daha da işleri zorlaştırır hale getiriyorlar.

Posts | 185 |
Member Since | 14 Jan 2021 |
Last Visit | Yesterday |
Likes Given | 34 |
Likes Received | 107/83 |
anemongolf wrote:Zaten girdikten sonra attı.Sonra bir anket daha geldi.Oda attı.0.50 lik anket geliyor. anket doğası gereği 4/6 haftada ücreti ödenirmiş te sonra ücretini alacak mışım.
şimdi birşey diyecem. iyice cılkını çıkardılar. yaparmıyım ben o anketi daha ödeyip ödemeyeceğin bile meçhul.![]()
biz kolaylaştırın, fırsatlar tanıyın dedikçe daha da işleri zorlaştırır hale getiriyorlar.
noyan01 wrote:“anemongolf” hocama da teşekkürü borç bilirim. Anket sonunda ücret ödemediğinde ticket atıyordum ama hiç sonuç alamamıştım. Anemongolf’ün dediği şekilde 5 ticket attım hepsi de olumlu sonuçlandı ve hepsi bir kaç saat içinde sonuçlandı.
Anemongolf’ün anlattığı;
fireshot diye bir eklenti var. chroma ekleyin . anket bitince bir şey yanlış gitti sayfası olsun, bu anketi tamamladınız felan olsun fark etmez sayfa görüntüsünü alın.
birde anket bitince sayfayı kapattığımızda ysense den gelen değerlendirme anketi var ya onunda görüntüsünü alın. onda fiyat , anket ıd si ve başlangıç saati her şey var. anketi bulmaları kolay oluyor.
anket bittiğinde hata sayfasının linkini ticket alanına kopyala yapıştırın.
anket bittiğinde sayfayı yenileyin bazen anketi tamamladınız sayfası çıkar hem görüntü alın hem linki alıp kopyalayın.
ticket atıp epostaya bildirim geldiğinde ana sayfa help kısmından biletlerim kısmına gelin ve mailde istedikleri Survey ID: , Date of completion: ve Amount Owed: bilgilerini yazarak ticketı güncelleyin.
şimdi oldu . hem linkler , hem ekran görüntüleri ve anket bilgileri olunca yönetici daha kolay buluyor hangi anket olduğunu.
Tdgngns1905 wrote:anemongolf wrote:Tdgngns1905 wrote:Opinion word 0.35 e düşmüş bunlar iyice b*kunu çıkardılar haaaa bu nedir ya zaten anket gelmiyor 52 doları zor yapiyoruz birde bu çıktı
bende 0.35 di, 0.58 oldu şuan
Bende de düzeldi
elifay wrote:Tdgngns1905 wrote:anemongolf wrote:Tdgngns1905 wrote:Opinion word 0.35 e düşmüş bunlar iyice b*kunu çıkardılar haaaa bu nedir ya zaten anket gelmiyor 52 doları zor yapiyoruz birde bu çıktı
bende 0.35 di, 0.58 oldu şuan
Bende de düzeldi
Herkes tavrını koyarsa emin olun çekim limiti 20 dolar yapabiliriz. Ayrıca şuan 20 dolar ile 52 dolar aynı zorlukta 0.40 cent ten daha düşük anketler geliyor ve oyunlarda level sırası ödülleri var cent olarak