Tdgngns1905 wrote:Mevcut bakiye 51.52 bonuslarla 51 .75 haaa gayret ittire ittire gidiyorum
limiti doldurup paranizi cekme islemini gerceklestirince sureci basindan sonuna buraya yazabilir misiniz? bir cok arkadas konuya yabanci ben de dahil.
RecepOzkan wrote:Tdgngns1905 wrote:Mevcut bakiye 51.52 bonuslarla 51 .75 haaa gayret ittire ittire gidiyorum
limiti doldurup paranizi cekme islemini gerceklestirince sureci basindan sonuna buraya yazabilir misiniz? bir cok arkadas konuya yabanci ben de dahil.
Posts | 126 |
Member Since | 29 May 2020 |
Last Visit | 12 Sep 2022 |
Likes Given | 25 |
Likes Received | 68/52 |
fireandblood1001 wrote:RecepOzkan wrote:Tdgngns1905 wrote:Mevcut bakiye 51.52 bonuslarla 51 .75 haaa gayret ittire ittire gidiyorum
Merhabalar
Ysense hesabında para çekimi Türkiye için Payoneer kullanıyor. Payoneer bir sanal banka ve güvenlidir. O yüzden ilk yapacağınız şey aslında bir Payoneer hesabı açmanız olacaktır.
Hesabı açıp doğrulamaları yaptıktan sonra ki duruma göre onaylanma süresi 2-3 iş günü sürebilmektedir.
Hesabı açtınız varsayıyorum. Ysense anasayfada Available Balance (Kalan Bakiye) yanında olan cashout butonuna tıklıyoruz. Para çekme alternatif yöntemleri içeren bir sayfa açılacaktır. Burada Payoneer’i tıklıyoruz. Ysense’de de Payoneer için en alt çekme limiti $52 görmekteyiz.
Insufficient Balance kısmında $52 seçip yanında bulunan
GET REWARDED butonuna basıyoruz.
Eğer Ysense hesabınıza daha önceden telefon doğrulaması yapmadıysanız burada sizden telefon doğrulaması isteyecektir. Telefon numaranızı yazıp doğrulamayı yapıyorsunuz.
Daha önceden doğrulama yapmış iseniz çekim talebiniz alındı 2-3 iş günü içinde tamamlanacaktır gibisinden bir ekran gelecek ve buraya kadar tamam.
Ysense’ye kayıtlı mail adresinizi kontrol ediniz. Oraya otomatik bir yapmış olduğunuz çekim talebi ile ilgili bir mail gelecektir. 2-3 iş günü dediyse de çekme talebinden 72 saat sonra bir Payoneer hesap bağlama linki içeren bir mail gelecektir.
Linki tıklıyoruz ve karşımıza Payoneer sitesi açılacaktır. Burada bize yeni kayıt yapma veya mevcut hesapla devam et seçeceği çıkacaktır. Biz hesabımızı daha önceden açtığımız için en üstte bulunan mevcut hesapla devam et diyen küçük uyarı yazısını tıklıyoruz giriş yapıyoruz. Giriş yap dediğimizde Payoneer hesabımıza Ysense para kaynağı eklemiş olacağız.
Prodege isimli kaynak eklendiği iletisini göreceğiz.
Artık geriye 2-3 iş günü beklemek kalıyor ve $2 masraflar olarak alınacaktır.
Paranız Payoneer hesabına düştüğünde bildirim almak için Payoneer uygulamasını indirmenizi tavsiye ederim. Aynı zamanda para düştüğünde Ysense de otomatik bir ödeme aldınız maili atacaktır.
Bir Payoneer hesabına birden fazla Ysense hesapları ekleyebilirsiniz. Mailler aynı olmak zorunda değil. Size gelen hesap bağlama linkini başkasıyla paylaşmayın. Şimdilik aklıma gelenler bunlar.
Payoneer hesabınıza bankanızı ekleyiniz YouTube dan da destek alabilirsiniz. Dilediğiniz zaman paranızı Payoneer’den çekme talebi yapabilirsiniz cüzi bir kesinti ile bankanıza gönderecektir. Bu işlem de kimi zaman birkaç iş günü sürebilmektedir.
Okuduğunuz için teşekkürler (:
Posts | 2,130 |
Member Since | 20 Sep 2010 |
Last Visit | 31 May 2023 |
Likes Given | 265 |
Likes Received | 1,331/716 |