bitkisel çaylar
sems-i wrote:zaferyy wrote:sems-i wrote:Sec passthrough hatası alanlar resim ve açıklama ticket atarak anket parası alabiliyor haberiniz olsun dostlar
bilgi için teşekkürler. destek bileti yazdım bir sonuç olursa güncellerim burayı
sonuç kesin 1.16 bana gönderdiler
sems-i wrote:Sec passthrough hatası alanlar resim ve açıklama ticket atarak anket parası alabiliyor haberiniz olsun dostlar
soylu wrote:sems-i wrote:Sec passthrough hatası alanlar resim ve açıklama ticket atarak anket parası alabiliyor haberiniz olsun dostlar
bu hatayı geçen günlerde bir ankette ben de almıştım, sanırım sec yazan yere 1 yazdım attı anketten, ama hangi uygulamaydı hatırlayamadım, ekran görüntüsü falan almamıştım.
yapabileceğim bir şey var mı? nereye ticket atıyoruz?
edit: toluna anketi idi ama ekran görüntüsünü history den mi alıp ysense ye ticket atıyruz nasıl yapıcaz.
sems-i wrote:dün oldu bu anket şimdi buldum ama ekran görüntüsü yok,ticket da anketin konusu neydi yazmış hatırlayamadım ben.soylu wrote:sems-i wrote:Sec passthrough hatası alanlar resim ve açıklama ticket atarak anket parası alabiliyor haberiniz olsun dostlar
bu hatayı geçen günlerde bir ankette ben de almıştım, sanırım sec yazan yere 1 yazdım attı anketten, ama hangi uygulamaydı hatırlayamadım, ekran görüntüsü falan almamıştım.
yapabileceğim bir şey var mı? nereye ticket atıyoruz?
edit: toluna anketi idi ama ekran görüntüsünü history den mi alıp ysense ye ticket atıyruz nasıl yapıcaz.
Sec passthrough yazan resmi yoksa ve dün akşam olmamişsa alman çok zor , yinede dene