Tdgngns1905 wrote:bugün cok bereketli gecti maşallah
Kaç aldınız totalde
minnos47 wrote:bolt gelen sigara anketi herzamanki gibi tokatladı.Gidip sikayet etsen vereceğin zamana yazık.Hem böyle tokatlıyorlar hemde zamanını çaldıkları yetmiyormuş gibi yardım köşelerinde süründürüyorlar.Bu bolt ta yeni çıktı.Sektördeki gözünü dolandırıcılığa dikmiş bir anket şeysi.Uyanık olun arkadaşlar.
Sertq wrote:bir kaç gündür anketlerden diğer arkadaşlarında belirttiği üzere anketlerden atılıyor yada anket gelmiyordu. tam emin olmamakla birlikte tarayıcının geçmiş önbellek vs.. cclenar gibi bir programla temizledikten sonra hem anketler geldi hemde anketlere kabul etti. sanırım böyle bir durum var ama dediğim gibi emin değilim bu konuda tecrübesi olanlar yazarsa herkese yardımcı olabilir.
Swerdlov wrote:Beni o 9 centlik anket almadı bile.15-20 dakika önce your-surveys kendini 7 dk olduğunu iddaa eden bir anket gözüme gözüktü tahmin et ne kadar 0.01 cent.Adamlar cidden bizde dalga geçiyor.YORUMSUZ.6 gündür anket gelmedi buradan.9 centlik anket geldi, sorduğu soruya bak:
aylık geliriniz ne kadar? (3 tane seçenek var)
0-1000 tl arası
1001 - 2500 tl arası
2501 tl ve üzeri
2501 tl'yi seçince tabii ki şutladı.
tek geçim kaynağı 9 centlik anketler olan insan arıyorlar yani. dalga geçiyorlar resmen bizimle. sürünelim istiyorlar.
edit: 9 bile değilmiş, 8 centmiş
minnos47 wrote:Swerdlov wrote:Beni o 9 centlik anket almadı bile.15-20 dakika önce your-surveys kendini 7 dk olduğunu iddaa eden bir anket gözüme gözüktü tahmin et ne kadar 0.01 cent.Adamlar cidden bizde dalga geçiyor.YORUMSUZ.6 gündür anket gelmedi buradan.9 centlik anket geldi, sorduğu soruya bak:
aylık geliriniz ne kadar? (3 tane seçenek var)
0-1000 tl arası
1001 - 2500 tl arası
2501 tl ve üzeri
2501 tl'yi seçince tabii ki şutladı.
tek geçim kaynağı 9 centlik anketler olan insan arıyorlar yani. dalga geçiyorlar resmen bizimle. sürünelim istiyorlar.
edit: 9 bile değilmiş, 8 centmiş