Posts | 1 |
Member Since | 20 Jan 2013 |
Last Visit | 8 Jun 2021 |
Likes Given | 0 |
Likes Received | 0 |
edkmn wrote:Skrill.ile.iletisim kurun ben kurdum. İzzet bey var genel de o.veya Meral.hanim cvp veriyor.
Ben çekimi transferwise a yapmistim. Oradaki euro.hesabim.degismis. transferwise skrille geri döner dedi.
Aracida kalmis.belliki.. bagis yapjn.dedim.ben de napim ))) mobrog da sizin.icin caliisiyiruz skrill faaliyetleri durdurdu. Eko .. bi ağaç bağisi var oraya bagis yapin diyor.en az 34 euro ))) dünya vatandasi.olamadik.bir paypal.yok.skrill yok.ne ala..
molekullll wrote:Hocam sizin durumunuz ne oldu?
Bugün bana sadece ABD banka hesabına yada onaylı bir skrill hesabına ödeme yapabiliyoruz denildi.
edkmn wrote:Benim su an skrill.den param transferwise a geldi. Hemde kesintisiz.))) 5 euro.kesilmemis..simdi transferwise dan aktardim.yapikrediye.. kesinti cok cok düşük... İster türk lirasi ister euro olarak aktarin..
.. 0,28 euro kesti...
18.65 EUR is on its way to you. The money should be in the bank account by February 18.
The fee was 0.28 EUR.
legendcitys wrote:edkmn wrote:Benim su an skrill.den param transferwise a geldi. Hemde kesintisiz.))) 5 euro.kesilmemis..simdi transferwise dan aktardim.yapikrediye.. kesinti cok cok düşük... İster türk lirasi ister euro olarak aktarin..
.. 0,28 euro kesti...
18.65 EUR is on its way to you. The money should be in the bank account by February 18.
The fee was 0.28 EUR.
Hocam selamlar, bende de transferwise'de döviz var bunu döviz olarak bankaya çektiğimizde aracı bankalar fazlaca kesinti yapabiliyormuş bunu transferwise'ye sormuştum en iyi yöntemi TL olarak çekmek demişlerdi.
Zaten bankalar gelen dövizden de ayrıca kesinti yapıyor.. Bankaya geldiği zaman tekrar bilgilendirirseniz memnun olurum inşallah kesintisiz gelir size
hgsozk wrote:merhaba skrillden kalan paralarını transferwise'a para çeken arkadaşlar nasıl çektiler detaylı anlatabililirler mi?