Posts | 13 |
Member Since | 9 Apr 2019 |
Last Visit | 22 Jul 2022 |
Likes Given | 0 |
Likes Received | 6/3 |
renotive13 wrote:skrillden payonere para çekip bekleyen var mı? gecikecek diye uyarı vardı ama 20 gün oldu gelmedi, nasıl bir gecikmeyse...
fatma15 wrote:skrillden hiç banka hesabına para çeken var mı? varsa kaç günde geldi? benimki 2 haftadır gelmedi.
ysuser869303141 wrote:neobux için ne öneriyorsunuz orada sadece skrill kullanabiliyordum ben diğer seçenekleri bilmiyorum
solgunaktepe wrote:skrill 1aydır paramı göndermiyor . türkiyeden çekilecekleri için sahtekarlığamı yattılar.skrill ile sorun yaşayan varmı benim dışımda ?
edkmn wrote:Siteye üye oldum fakat skrillden nasıl aktaracağım onu bulamadımBir site forumunda bunu buldum...
Demisler ki..
::::::: Buna ek olarak ve benim de kullandığım daha basit yöntemi anlatayım;
https://spectrocoin.com/en/ bu websitesini 2 yıla yakındır kullanıyorum. Hesabınızı onaylamanız gerekiyor Skrill açılması için. Direkt buradan btc satın alıyorum Skrill ile direkt BTCTurk'e geçiriyorum tüm olaylar 30 dk sürmüyor ve 1000 usd de 3 usd falan kesiliyor o da spread, fee dahil. :::::::
Site sayfasinda skrill ile cekim.video ile anlatiyor. Türkce ye cevirip bakin alternagif bir yer ama onayli.hesap istiyor..
spectrocoin diye bakinca cikiyor. Litvanya sanirim sitenin bulunduğu yer.
trkmz wrote:Bugün: 11 Ocak...
Skrill'de ne durumdayız? Eeee. Skrill ne oldu ödemeler?![]()
Neredeyse 2 aydır, o kadar uğraşmamım, yazdığım maillerin sonucu: Havada bulut...
Skrill'den içerideki biriken, talep ettiğim Ödemeleri de alamadım. O kadar emek, birikim uçtu gitti.
yatahaze wrote:trkmz wrote:Bugün: 11 Ocak...
Skrill'de ne durumdayız? Eeee. Skrill ne oldu ödemeler?![]()
Neredeyse 2 aydır, o kadar uğraşmamım, yazdığım maillerin sonucu: Havada bulut...
Skrill'den içerideki biriken, talep ettiğim Ödemeleri de alamadım. O kadar emek, birikim uçtu gitti.
Skrill Paypal gibi tamamen çekilmedi.Yurt içi işlem yapmıyor.Bir şekilde komisyon ile takas yapan kişiler aracılığı ile paranızı kurtarabilirsiniz.Ben hesapta kalan parayı buradaki arkadaş aracılığı ile kurtardım.
Skrill Payeer Perfect-Money Coinler alinir satilir. Bankaniza EFT olarak odenir