oguzhanunal98 wrote:Daha yeni eklendi, yoktur yani.bu teklifi ysense offers dan bitiren yapan varmı aceba
Posts | 52 |
Member Since | 1 Jan 2018 |
Last Visit | Yesterday |
Likes Given | 16 |
Likes Received | 17/16 |
Posts | 264 |
Member Since | 19 Aug 2019 |
Last Visit | 7 Sep 2021 |
Likes Given | 342 |
Likes Received | 201/134 |
AtaturkunTorunu wrote:Para ödemeden 7 günde imkansız. Ben Revenue Universe tekini yapıyorum 9 günde 14 lvl yapabildim daha 11 günüm daha var. Yani çok rahat hallederim. Çok fazla hızlandırıcı geliyor zaten de. 7 gün nerede yazıyor ben göremedim.7 gün içinde yükselmeniz gerektiği yazıyor. Bu ayrıntıyı atlamayın lütfen.
Bu tarz oyunlarda 17 olmak birkaç hafta sürer genelde. Para vermeden bir haftada olması zor görünüyor ama yapabilen olursa çok sevinirim onun adına. Kolay gelsin.
İnternette 1-17 arası sadece City Hall yükseltme süresi 22 gün civarı yazıyor. Sadece 16. seviye bile tek başına 4 gün. Bir de diğer binaların yükselmesi gerekiyor tabii. Normalde level 17 için 2-3 dolar öderken bu oyun için bu kadar ödemelerinden belli gerçi.
AtaturkunTorunu wrote:7 gün içinde yükselmeniz gerektiği yazıyor. Bu ayrıntıyı atlamayın lütfen.
Bu tarz oyunlarda 17 olmak birkaç hafta sürer genelde. Para vermeden bir haftada olması zor görünüyor ama yapabilen olursa çok sevinirim onun adına. Kolay gelsin.
İnternette 1-17 arası sadece City Hall yükseltme süresi 22 gün civarı yazıyor. Sadece 16. seviye bile tek başına 4 gün. Bir de diğer binaların yükselmesi gerekiyor tabii. Normalde level 17 için 2-3 dolar öderken bu oyun için bu kadar ödemelerinden belli gerçi.
serkang wrote:AtaturkunTorunu wrote:7 gün içinde yükselmeniz gerektiği yazıyor. Bu ayrıntıyı atlamayın lütfen.
Tamamlandıktan sonra 7 gün içinde ödemesi yapılır deniyor gün belirtilmemiş.
Posts | 264 |
Member Since | 19 Aug 2019 |
Last Visit | 7 Sep 2021 |
Likes Given | 342 |
Likes Received | 201/134 |