elifay wrote:Arkadaşlar bu platform daha önceleri ''Sağlıklı ve Aktif Yaşam Tarzı topluluğu''isminde açılmıştı ve bir çok kişiye anket çözdürüp hediye çeki yollamamişlardı ,bir çok kişiyi mağdur etmişlerdi.Aynı platfrom '' Yaşam Alanım ''adında tekrar acılmış.wannads de Myliving Community panel adında geçiyor .
ARKADAŞLAR BOŞUNA ETKİNLİKLERE KATILMAYIN ,ZAMANINIZ BOŞA GİDER . VADETTİKLERİ HİÇ BİRŞEYİ YAPMIYORLAR ,10 ETKİNLİKTEN SADECE 1 BELKİ 2 HEDİYE ÇEKİ GÖNDERİYORLAR ONLARI DA ALMAK İÇİN UĞRAŞMANIZ GEREKLİ .SANKİ KARŞILARINDA SALAK VAR GİBİ HER MESAJDA '' SPAM ''KUTUSUNU KONTROL EDİN HEDİYE ÇEKİ ORADA DİYORLAR.DAHA ÖNCE SERRA MODERATÖR ADI ALTINDA ^^SAĞLIKLI VE AKTİF YAŞAM '' ADINDA ARAŞTIRMA SİTESİ BURASI İLE AYNİ SİTE.
ŞUAN 7-VEYA 8- ETKİNLİK YAPTIM HALA HEDİYE ÇEKİ YOK,ÖDEME YOK.
AMAÇLARI İNSANLARI KULLANMAK VE KARŞILIĞINI VERMEMEK , 10 ETKİNLİKTEN SADECE 1 BELKİ 2 HEDİYE ÇEKİ VERİYORLAR (5$) ALANA KADAR DEFALARCA MAİL ATMANIZ GEREKİYOR.
-BİR ETKİNLİKTE 25 EURO VERMELERİ LAZIMKEN 10 EURO VERDİLER.
-MİGROS HEDİYE ÇEKİ VERECEKLERDİ ,VERMEDİLER
-HER AY 3 KİŞİYE ÇEKİLİŞLE 60 TL VERECEKLERDİ ,SADECE SON AY 3 KİŞİYE 60 TL HEDİYE ÇEKİ YOLLAYACAKLARINA 50 TL LİK YOLLAMİŞLAR.
-Topluluk başlamadan önce anasayfada tüm aktiviteleri tamamlayanlara 158 try ödül vereceğide yazıyordu.BİR DAHA SES ÇIKMADI
''Yaşam alanım'' platformunda doğruları yüzlerine vurduğum için beni platfromdan engellediler , trustpilot sitesine şikayette bulundum.
AYNI SORUN BENDE DE VAR 6 ETKİNLİK YAPIN 40 TL VERİCEZ DEDİLER YAPTIM AMA HİÇBİRŞEY YOK