Posts | 2 |
Member Since | 18 Aug 2017 |
Last Visit | 17 Aug 2023 |
Likes Given | 0 |
Likes Received | 1/1 |
S0001 wrote:Merhabalar benim ysense de 210 dolarım vardı payonerde hesap açtım ama yaşamaya nasıl talep edeceğim bilemiyorum bir kaç ay önce talepte bulundum ama payoneer hesabını nasıl tanımlayacağım bilemiyorum üstelik 105 dolarım yok olmuş neden öyle oldu şimdi hesabında 105 dolar görünüyor yardım edebilir misiniz bu konulara hakim değilim bir türlü paramı alamıyorum 105 dolar nereye gitti anlamıyorum sizce ne yapmalıyım
noyan01 wrote:S0001 wrote:Merhabalar benim ysense de 210 dolarım vardı payonerde hesap açtım ama yaşamaya nasıl talep edeceğim bilemiyorum bir kaç ay önce talepte bulundum ama payoneer hesabını nasıl tanımlayacağım bilemiyorum üstelik 105 dolarım yok olmuş neden öyle oldu şimdi hesabında 105 dolar görünüyor yardım edebilir misiniz bu konulara hakim değilim bir türlü paramı alamıyorum 105 dolar nereye gitti anlamıyorum sizce ne yapmalıyım
1-payoner açıyorsun
2-ysenseden para çekim talebinde bulunup payoneri ve miktarı seç
3-payoner ve ysenseyi bağlama maili gelecek. O maildeki linki takip edip payoneri bağlayacaksın. Sonra da payonere para gelecek.
4-30 dolar payoneer keser, 105 dolar hakkında fikrim yok
Sensiblee wrote:noyan01 wrote:S0001 wrote:Merhabalar benim ysense de 210 dolarım vardı payonerde hesap açtım ama yaşamaya nasıl talep edeceğim bilemiyorum bir kaç ay önce talepte bulundum ama payoneer hesabını nasıl tanımlayacağım bilemiyorum üstelik 105 dolarım yok olmuş neden öyle oldu şimdi hesabında 105 dolar görünüyor yardım edebilir misiniz bu konulara hakim değilim bir türlü paramı alamıyorum 105 dolar nereye gitti anlamıyorum sizce ne yapmalıyım
1-payoner açıyorsun
2-ysenseden para çekim talebinde bulunup payoneri ve miktarı seç
3-payoner ve ysenseyi bağlama maili gelecek. O maildeki linki takip edip payoneri bağlayacaksın. Sonra da payonere para gelecek.
4-30 dolar payoneer keser, 105 dolar hakkında fikrim yok
Sizden 30$ kesinti yapıldı mı? Yaşadınız mı bunu yoksa forumda yazılanlardan hareketle mi böyle söylüyorsunuz? Çünkü yakın zamanda herhangi bir kesinti yapılmadığını söyleyende oldu. Bu durum biraz abartılıyor gibi. Yanlış yönlendiriliyor kullanıcılar.
noyan01 wrote:yeni hesap eski hesap, bir yıl oldu olmadı, tamamı çeviri hatası ya da kim çeviriden ne anlarsa, kafa karışıklığının sebebi bu, iki ay önce hesap açanlardan dahi o ücret kesildi.
payoneri başka mecralarda da kullanan insanlar var onların da bilgisi bu yönde.
denemesi bedava diyeceğim de bedava değil![]()
![]()
kekonali wrote:noyan01 wrote:yeni hesap eski hesap, bir yıl oldu olmadı, tamamı çeviri hatası ya da kim çeviriden ne anlarsa, kafa karışıklığının sebebi bu, iki ay önce hesap açanlardan dahi o ücret kesildi.
![]()
kim varmış 2 ay içinde hesap açıp 30 doları kesilen kardeş göster bakalım
ibrh wrote:kekonali wrote:noyan01 wrote:yeni hesap eski hesap, bir yıl oldu olmadı, tamamı çeviri hatası ya da kim çeviriden ne anlarsa, kafa karışıklığının sebebi bu, iki ay önce hesap açanlardan dahi o ücret kesildi.
![]()
kim varmış 2 ay içinde hesap açıp 30 doları kesilen kardeş göster bakalım
Sen kesinti olmadığına inanıyorsan devam et. Kimse sana birşeyler ispatlamak zorunda değil. Burada sadece uyarı yapılıyor.
ibrh wrote:Sensiblee wrote:Az önce payoneer' den 52$ ilk ödememi aldım. İlk defa payoneer' den ödeme alacaklar için söylüyorum, benden 30$ gibi bir kesinti yapılmadı. Lütfen doğru bilgi verelim forumda, yanlış yönlendirmeyin kimseyi.
Bir yılı doldurmuş olan hesaplardan kesinti oluyor
Sensiblee wrote:1 yılını doldurmuş olandan herhangi bir kesinti yapılıyorsa o kullanıcı da zahmet olmazsa açıklasın. Kafa karışıklığı olmasın burda. Yanlış yönlendirmeyin kimseyi lütfen. İyi anketler.
Sensiblee wrote:ibrh wrote:Sensiblee wrote:Az önce payoneer' den 52$ ilk ödememi aldım. İlk defa payoneer' den ödeme alacaklar için söylüyorum, benden 30$ gibi bir kesinti yapılmadı. Lütfen doğru bilgi verelim forumda, yanlış yönlendirmeyin kimseyi.
Forumda kesin olarak böyle bir bilgi yoktu. Bilgi kirliliği çok var. Tecrübelerini aktaran yok hep oradan buradan duyduğunu yazıyor çoğu kişi. Bu net bilgidir ilk defa çekecek olanlardan 30$ alınmıyor rahat olsunlar.
kekonali wrote:Sensiblee wrote:ibrh wrote:Sensiblee wrote:Az önce payoneer' den 52$ ilk ödememi aldım. İlk defa payoneer' den ödeme alacaklar için söylüyorum, benden 30$ gibi bir kesinti yapılmadı. Lütfen doğru bilgi verelim forumda, yanlış yönlendirmeyin kimseyi.
Forumda kesin olarak böyle bir bilgi yoktu. Bilgi kirliliği çok var. Tecrübelerini aktaran yok hep oradan buradan duyduğunu yazıyor çoğu kişi. Bu net bilgidir ilk defa çekecek olanlardan 30$ alınmıyor rahat olsunlar.
İlk defa çekecek olanlar deme payooner hesabı mailine bağlı başka siteden ya da yurt dışı para almak için açanlar var onlardan da kesiyor payooner hesabı son 1 sene içinde açıldıysa kesilme olmuyor burdan iletelim arkadaşlara