Please wait...
HomeForumInternationalTurkishÖDEME ZAMAN VE YÖNTEMLERİ-YSENSE
Topic Rating:

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
ÖDEME ZAMAN VE YÖNTEMLERİ-YSENSE

Post Reply

#1 by moneymakingways » Thu Dec 12, 2019 23:48

Merhaba;
Sitemizde birçok değişiklik oldu. (El değiştirme, yeni ödeme yöntemleri, sistem değişimi vs.). Dolayısıyla konuyu özellikle güncellemedim ama artık zamanı geldi gibi. Kısaca mevcut ödeme yöntemleri şu şekilde;

Öncelikle tüm ödemelerimizi gift card (hediye çeki) şeklinde alıyoruz. Bu sistemin tek esprisi; talep edebileceğimiz tutarların artık sabit olması. Eskiden dilediğimiz miktarı talep edebiliyorduk ama artık bu mümkün değil.
Yine de Ysense sitesi, bir gün içerisinde 2 kere ödeme talep etme imkanını bize sunuyor. Örneğin; hesabınızda 504 dolar varsa aynı gün içinde 2 kere 252 dolar Payoneer ödeme talebi verebilirsiniz. Her gün, günde maksimum 2 defa olmak üzere ödeme talebi oluşturabilirsiniz. :thumbup:

Ödeme Süresi:

Genel olarak ödeme talep ettikten sonra 5-7 iş günü içerisinde paramızı hesabımızda görüyoruz. Site ABD merkezli olduğu için, ödeme planımıza oradaki resmi tatil günlerini de dahil ediyoruz/dikkat ediyoruz.
Ayrıca ilk defa ödeme talep eden yeni kullanıcılar için bu süre 15 iş gününe kadar çıkabilir. (Sadece ilk ödeme için)
Bu süreler, elektronik ödeme yöntemleri için geçerlidir. (Paypal, Payoneer vs.)

Ödeme Yöntemleri:

1-Paypal:
Her ne kadar ülkemizde Paypal kullanılabilir olmasa da, global anlamda hala en popüler ödeme yöntemlerinden biri diyebiliriz. Paypal ile ödeme yapabilen GPT sitelerinin sayısı bir elin parmağını geçemez. Ysense'in Paypal ile ödeme yapabilmesi sitenin (şirketin) prestiji ve daha da önemlisi bizim referanslarımız için çok önemli, o yüzden kullanamasak da bu ödeme yöntemini listenin başına ekledim.

2-Payoneer:
Şu anda, Türkiye kullanıcıları için en karlı (en az kesintiyle) para çekme yöntemi Payoneer'dir. Zaten Clixsense zamanında da bu ödeme yöntemini sıkça kullanıyorduk. Ysense>Payoneer(onaylı)>Banka Hesabı şeklinde paramızı cebimizde görüyoruz.
Eski sisteme göre tek dezavantajı Ysense üzerinden talep edebileceğimiz minimum tutarın 52 dolar olmasıdır. Özellikle yeni başlayan üyeler için 52 dolar yüksek bir limit ama eğer ki Payoneer kullanacaksak ve paramızın cebimize girmesini istiyorsak Payoneer'den banka hesabımıza aktarabileceğimiz minimum tutara (50 dolar) sahip olmamız lazım. Ysense, her ne kadar tutar olarak yüksek olsa da bu minimum limitten para talep etme imkanını bize sunuyor. (2 dolar para aktarım ücretidir, Ysense'den 52 dolar talep ettiğimizde Payoneer hesabımızda 50 doları görürüz.)

İlk defa ödeme talep eden kullanıcıya Payoneer hesabını siteye bağlaması için bir defaya mahsus bir link gönderilir. Bu link geldikten ve hesabımız bağlandıktan sonra, birkaç gün içinde parayı hesabımızda görürüz. Bundan sonraki çekimlerimizde ödeme planı dahilinde paramızı alırız.

Payoneer için bir defada çekilebilecek tutarlar; 52 dolar, 152 dolar ve 252 dolardır.

Ayrıca Payoneer çekim süreciyle alakalı şu konuya göz atabilirsiniz;
PAYOONER GELDİ ! | ySense Forum

@fireandblood1001 rümuzlu üyeden alıntıdır;
Merhabalar
Ysense hesabında para çekimini Türkiye için Payoneer kullanıyor. Payoneer bir sanal banka ve güvenlidir. O yüzden ilk yapacağınız şey aslında bir Payoneer hesabı açmanız olacaktır.
Hesabı açıp doğrulamaları yaptıktan sonra ki duruma göre onaylanma süresi 2-3 iş günü sürebilmektedir.

Hesabı açtınız varsayıyorum. Ysense anasayfada Available Balance (Kalan Bakiye) yanında olan cashout butonuna tıklıyoruz. Para çekme alternatif yöntemleri içeren bir sayfa açılacaktır. Burada Payoneer’i tıklıyoruz. Ysense’de de Payoneer için en alt çekme limiti $52 görmekteyiz.

Insufficient Balance kısmında $52 seçip yanında bulunan
GET REWARDED butonuna basıyoruz.
Eğer Ysense hesabınıza daha önceden telefon doğrulaması yapmadıysanız burada sizden telefon doğrulaması isteyecektir. Telefon numaranızı yazıp doğrulamayı yapıyorsunuz.
Daha önceden doğrulama yapmış iseniz çekim talebiniz alındı 2-3 iş günü içinde tamamlanacaktır gibisinden bir ekran gelecek ve buraya kadar tamam.

Ysense’ye kayıtlı mail adresinizi kontrol ediniz. Oraya otomatik bir yapmış olduğunuz çekim talebi ile ilgili bir mail gelecektir. 2-3 iş günü dediyse de çekme talebinden 72 saat sonra bir Payoneer hesap bağlama linki içeren bir mail gelecektir.

Linki tıklıyoruz ve karşımıza Payoneer sitesi açılacaktır. Burada bize yeni kayıt yapma veya mevcut hesapla devam et seçeceği çıkacaktır. Biz hesabımızı daha önceden açtığımız için en üstte bulunan mevcut hesapla devam et diyen küçük uyarı yazısını tıklıyoruz giriş yapıyoruz. Giriş yap dediğimizde Payoneer hesabımıza Ysense para kaynağı eklemiş olacağız.
Prodege isimli kaynak eklendiği iletisini göreceğiz.
Artık geriye 2-3 iş günü beklemek kalıyor ve $2 masraflar olarak alınacaktır.

Paranız Payoneer hesabına düştüğünde bildirim almak için Payoneer uygulamasını indirmenizi tavsiye ederim. Aynı zamanda para düştüğünde Ysense de otomatik bir ödeme aldınız maili atacaktır.

Bir Payoneer hesabına birden fazla Ysense hesapları ekleyebilirsiniz. Mailler aynı olmak zorunda değil. Size gelen hesap bağlama linkini başkasıyla paylaşmayın. Şimdilik aklıma gelenler bunlar.

Payoneer hesabınıza bankanızı ekleyiniz YouTube dan da destek alabilirsiniz. Dilediğiniz zaman paranızı Payoneer’den çekme talebi yapabilirsiniz cüzi bir kesinti ile bankanıza gönderecektir. Bu işlem de kimi zaman birkaç iş günü sürebilmektedir.

Okuduğunuz için teşekkürler (:

3-Amazon Gift Cards:
Direkt Amazon'dan alışveriş yapmanıza olanak sağlayan hediye çekleri olarak paranızı talep edebilirsiniz. Şahsen hiç kullanmadığım için daha ayrıntılı bilgi veremiyorum. Tecrübe etmiş arkadaşlar, forumda konu açıp bilgi paylaşabilirler.
Last edited by moneymakingways » Sat Jun 11, 2022 02:13 » edited 6 times in total
moneymakingways
Posts2,130
Member Since20 Sep 2010
Last VisitToday
Likes Given265
Likes Received1,331/716

#2 by aylinalsac75 » Fri Dec 13, 2019 00:39

Payoneere çekim talebi vereli 5 iş günü oldu ama para hâlâ gelmedi payonere. Hiç böyle olmazdı.
aylinalsac75
Posts230
Member Since27 Dec 2017
Last Visit3 Jul 2022
Likes Given14
Likes Received168/114

#3 by Seksenler » Tue Dec 24, 2019 10:40

14 aralıktan berı 100 dolar payoneer de bekletılıyor onaylı hesap olmasına ragmen.boyle bır sey basına gelen var mı? yada onerecegınız bır fıkir varmı 10 gundur boyle beklıyoruz bakalım. tıcket atıyoruz kac gundur beklıyorum tık yok. canlı sohbet ıcın kac saattır beklıyorum sonunda sohbette ajan yok dıyor kapatıyor.

!!! Sorun çözüldü güncelleme ile Payoneer tarafından. !!!
Last edited by Seksenler » Tue Dec 24, 2019 13:15 » edited 2 times in total
Seksenler
Posts238
Member Since4 Jan 2019
Last Visit22 Feb 2022
Likes Given85
Likes Received145/110

#4 by ela1718 » Fri Jan 03, 2020 23:32

Arkadaşlar merhaba hesabımda 22 dolar var, siteye erişim imkanım olmayacak bundan sonra, en mantıklı nasıl alabilirim. var mı fikri olan ?
ela1718
Posts92
Member Since9 May 2018
Last Visit6 Jan 2020
Likes Given2
Likes Received72/47

#5 by mrvtz » Sat Jan 04, 2020 08:05

ela1718 wrote: Arkadaşlar merhaba hesabımda 22 dolar var, siteye erişim imkanım olmayacak bundan sonra, en mantıklı nasıl alabilirim. var mı fikri olan ?

Merhaba. Ben de 12 dolar oldum, 20 dolar olunca parayı çekmeyi düşünüyorum çünkü 52 doları bekleyemeyeceğim, çok az anket geliyor. Skrill-Airtm-Para çekme önerdi bana arkadaşlar ama nasıl yapılacağını net anlayamadım, internette de doğru dürüst bilgi yok. Link verdiğim başlıkta özet bilgi var, bir bakın isterseniz.

para aktarımı | ySense Forum
Last edited by mrvtz » Sat Jan 04, 2020 08:07 » edited 1 time in total
mrvtz
Posts369
Member Since8 Feb 2019
Last Visit31 Jul 2021
Likes Given649
Likes Received428/240

#6 by seandillon » Fri Jan 17, 2020 14:20

Payoneerden banka hesabına çekim emrini verdim. 3-5 gün içinde banka hesabına yatırılacağı yazıyordu.
Payoneer parayı ysense hesabıma geri gönderdi.Ama neden? :?
Eksik ya da yanlış yapılan şey nedir?
seandillon
Posts219
Member Since5 Oct 2016
Last Visit12 Dec 2021
Likes Given43
Likes Received62/52

#7 by hdturkey45 » Tue Jan 21, 2020 01:03

Admin roca etsek yardım edebilirmisiniz, sadece bilgi almak istiyorum. Airtm den paparaya para cekebiliyormusuk, airtm ile konuştum evet dediler ingilizcem az olduğu için bilgi almak ıstiyorum sizlerden.
hdturkey45
Posts36
Member Since12 Dec 2019
Last Visit29 Mar 2020
Likes Given42
Likes Received6/5

#8 by moneymakingways » Tue Jan 21, 2020 02:41

hdturkey45 wrote: Admin roca etsek yardım edebilirmisiniz, sadece bilgi almak istiyorum. Airtm den paparaya para cekebiliyormusuk, airtm ile konuştum evet dediler ingilizcem az olduğu için bilgi almak ıstiyorum sizlerden.

Airtm kullanmadım dolayısıyla bilgim yok. Kullanan arkadaşlar varsa bilgi verecektir.
moneymakingways
Posts2,130
Member Since20 Sep 2010
Last VisitToday
Likes Given265
Likes Received1,331/716

#9 by hdturkey45 » Tue Jan 21, 2020 03:19

Eyv tsk
hdturkey45
Posts36
Member Since12 Dec 2019
Last Visit29 Mar 2020
Likes Given42
Likes Received6/5

#10 by DKIS » Thu Feb 20, 2020 03:55

seandillon wrote: Payoneerden banka hesabına çekim emrini verdim. 3-5 gün içinde banka hesabına yatırılacağı yazıyordu.

Ben 03 Ocaktan beri aynı durumla karşı karşıyayım, talep ediyorum hesaba iade ediyor, Payoneer ile Canlı Destekten yazdım, hesabın aktif olduğu, herhangi bir problemin olmadığı söylendi, ancak Ysense hala

-We are unable to ship due to an unrecognizable address.
-It was returned by carrier due to an deliverable address.
-Your account may need to undergo Mobile Verification.

- Tanınmayan bir adres nedeniyle gönderim yapamıyoruz.
-Teslimat edilebilir bir adres nedeniyle taşıyıcı tarafından iade edildi.
-Hesabınızın Mobil Doğrulama işleminden geçmesi gerekebilir.

diyerek iade ediyor. Ne yapabilirim
DKIS
Posts24
Member Since30 Dec 2017
Last Visit24 Jul 2020
Likes Given2
Likes Received12/12

#11 by gorkix » Fri Feb 21, 2020 04:46

arkadaşlar merhaba ben yaklaşık 3 hafta önce skrill kullanarak 30$ çekim yaptım.sonra skrillden oyunfor.com daki hesabıma aktardım. 30.6=180tl ediyor ama ben yaklaşık olarak 150tl geçti hesabıma.belki birileri kullanmak ister diye paylaşayım dedim :) bol şans.
gorkix
Posts3
Member Since7 Jul 2019
Last Visit21 Feb 2022
Likes Given0
Likes Received5/3

#12 by OnlineOgretmen » Fri Feb 21, 2020 14:16

DKIS wrote:
seandillon wrote: Payoneerden banka hesabına çekim emrini verdim. 3-5 gün içinde banka hesabına yatırılacağı yazıyordu.

Ben 03 Ocaktan beri aynı durumla karşı karşıyayım, talep ediyorum hesaba iade ediyor, Payoneer ile Canlı Destekten yazdım, hesabın aktif olduğu, herhangi bir problemin olmadığı söylendi, ancak Ysense hala

Evet. Ysense siteyi aldıktan sonra bana da hep bu mesaj geliyor. Şu an payoneere çekim yapamıyorum.
OnlineOgretmen
Posts89
Member Since27 May 2018
Last Visit2 Sep 2020
Likes Given4
Likes Received23/21

#13 by seandillon » Sun Feb 23, 2020 13:14

OnlineOgretmen wrote:
DKIS wrote:

Evet. Ysense siteyi aldıktan sonra bana da hep bu mesaj geliyor. Şu an payoneere çekim yapamıyorum.

Payoneer'de doğrulama yaptıktan sonra problem kalmadı.
Ehliyet veya kimlikle doğrulama yapınca sorun çözüldü.
seandillon
Posts219
Member Since5 Oct 2016
Last Visit12 Dec 2021
Likes Given43
Likes Received62/52

#14 by Hulya63 » Tue Mar 24, 2020 13:55

corona virüs nedeniyle para lazım. bazı tedarik ve ihtiyaçlar için. en iyi ödeme yöntemi bitcoin.
Corona virus need money. for some supply and needs. The best payment method is bitcoin.
Hulya63
Posts43
Member Since11 Jan 2016
Last Visit31 Jul 2022
Likes Given2
Likes Received15/12

#15 by srpl_06 » Sat Apr 11, 2020 11:32

uzun zamandr girmiyorum arkadaşlar en az para cekme tutarı ne kadar şu an kaç dolar olunca ödeme talep edebiliriz
srpl_06
Posts2
Member Since15 Jan 2019
Last Visit15 Jul 2020
Likes Given0
Likes Received1/1

#16 by edkmn » Wed Apr 15, 2020 08:39

Bunu yeri forum değil.
Last edited by moneymakingways » Wed Apr 15, 2020 15:30 » edited 1 time in total
edkmn
Posts43
Member Since12 Oct 2018
Last Visit16 Feb 2021
Likes Given3
Likes Received7/7

#17 by edkmn » Mon Apr 20, 2020 05:50

moneymakingways foruma.az girdigimden kurallari unutmusum.
edkmn
Posts43
Member Since12 Oct 2018
Last Visit16 Feb 2021
Likes Given3
Likes Received7/7

#18 by muguet00 » Tue May 05, 2020 03:07

payoneer'e 102$ çektim ve şu an hesabımda 100$ var. ancak TR hesabıma çekerken yine 2$ kesiyor? Bunu kesintiye uğramadan alamıyor muyum? Bu nasıl bir saçmalık her şeyden kesiyorlar. Biz havaya mı dolduruyoruz anketi?
muguet00
Posts56
Member Since21 Dec 2018
Last Visit15 Jan 2023
Likes Given9
Likes Received26/20

#19 by Smrkr35 » Wed May 06, 2020 02:46

payoneer ile 70 dolarımı çekemez miyim? 50 dolar olarak geçiyo. 50 ve katları mı olmak zorunda
Smrkr35
Posts24
Member Since12 Jun 2019
Last Visit19 Feb 2021
Likes Given0
Likes Received11/9

#20 by tuna_b » Mon May 11, 2020 05:53

Amazon Gift Card kullanan var mı ?
tuna_b
Posts47
Member Since19 Oct 2018
Last Visit19 May 2020