canselkaju wrote:canselkaju wrote:Kimlik fotoğrafları yeterli mi? Kendi fotoğrafımızı da istiyorlar mı?
Kimlik fotoları yeterliymiş.
kimliğinizi onayladılar mı?
canselkaju wrote:gisil wrote:canselkaju wrote:canselkaju wrote:Kimlik fotoğrafları yeterli mi? Kendi fotoğrafımızı da istiyorlar mı?
Daha bugün gönderdim. 3 gün içinde onaylanacak dediler. En geç 5 10 gün içinde onaylanmasını umuyorum.
canselkaju wrote:canselkaju wrote:gisil wrote:canselkaju wrote:canselkaju wrote:Kimlik fotoğrafları yeterli mi? Kendi fotoğrafımızı da istiyorlar mı?
Daha bugün gönderdim. 3 gün içinde onaylanacak dediler. En geç 5 10 gün içinde onaylanmasını umuyorum.
Hesabınız onaylandı diye e-posta geldi. Para çekme kısmı filan da açıldı. Kimliği de onaylamışlardır herhalde.
gisil wrote:canselkaju wrote:canselkaju wrote:gisil wrote:canselkaju wrote:canselkaju wrote:Kimlik fotoğrafları yeterli mi? Kendi fotoğrafımızı da istiyorlar mı?
Hesabınız onaylandı diye e-posta geldi. Para çekme kısmı filan da açıldı. Kimliği de onaylamışlardır herhalde.
onunla ilgisi yok. doğrulama merkezi kısmına bakmanız gerekli
sevayd6 wrote:merhabalar arkadaşlar ilk defa ödeme talebi istedim geçenlerde ve bugun para payoneer hesabıma geçmiş ama kimliğim payoneer tarafından onaylanmamış ne yapmam gerekiyor bu durumda? payoneerdeki 50 dolar kutucuğunun altında para çek yazıyor tıklamalı mıyım? yanlış bir şey yapmaktan korkuyorum. bilen aydınlatabilir mi lütfen
gisil wrote:sevayd6 wrote:merhabalar arkadaşlar ilk defa ödeme talebi istedim geçenlerde ve bugun para payoneer hesabıma geçmiş ama kimliğim payoneer tarafından onaylanmamış ne yapmam gerekiyor bu durumda? payoneerdeki 50 dolar kutucuğunun altında para çek yazıyor tıklamalı mıyım? yanlış bir şey yapmaktan korkuyorum. bilen aydınlatabilir mi lütfen
para geçtiyse hemen çekin tabii ki.
sevayd6 wrote:Payoneer'e banka hesabını tanımladıysanız sorun yaşamazsınız. Bu hep yapılan bir hata çünkü. Bankadaki hesabınıza bir ad tanımlıyorsunuz. Payoneer'e de hesabınızın adını aynen yazıyorsunuz.gisil wrote:sevayd6 wrote:merhabalar arkadaşlar ilk defa ödeme talebi istedim geçenlerde ve bugun para payoneer hesabıma geçmiş ama kimliğim payoneer tarafından onaylanmamış ne yapmam gerekiyor bu durumda? payoneerdeki 50 dolar kutucuğunun altında para çek yazıyor tıklamalı mıyım? yanlış bir şey yapmaktan korkuyorum. bilen aydınlatabilir mi lütfen
para geçtiyse hemen çekin tabii ki.
kimliğim hala submitted pozisyonunda ama, sıkıntı yaratır mı acaba?
Sercan97 wrote:Hesabızı açarken soruyor size, değiştirmezseniz zaten TR olarak oluşturuluyor. Ana sayfadaki usd, euro, gbp yi diyorsanız yanlış bir şey yok. Ben de de öyle gözüküyor.payoneer de TL hesabım yok, sadece usd,euro, gbp var. baktım bir türlü değiştiremedim.
acaba ysense den gönderilen parayı çekebilecek miyim?