makrosifurkan wrote:@moneymakingways yardım olursan sevinirim,1.5 ay önce açtığım hesabım kapandı yanlış yere,içinde bir miktar param vardı nasıl cekebilirim yardımcı olur musun? Bu hesabi yeni açtım kapanınca.
Posts | 2,132 |
Member Since | 20 Sep 2010 |
Last Visit | Today |
Likes Given | 268 |
Likes Received | 1,331/716 |
moneymakingways wrote:makrosifurkan wrote:@moneymakingways yardım olursan sevinirim,1.5 ay önce açtığım hesabım kapandı yanlış yere,içinde bir miktar param vardı nasıl cekebilirim yardımcı olur musun? Bu hesabi yeni açtım kapanınca.
Konuyla alakalı mesaj atın. (Ticket).
Normal şartlarda bu konuda yapacak birşey yok. Yani hesap kapanırsa para da gider.
Eski yönetim biraz daha esnekti bu konularda, mesaj atınca yardımcı oluyorlardı ama yeni yönetimin bakış açısı ne olur bilmiyorum. Denemekten zarar gelmez.
alperes wrote:Arkadaşlar merhaba.
ilk defa ödeme alacağım. payoneer hesabı açtım bunun için. buradan payoneer e nasıl para aktarıcaz tecrübeli bir arkadaş bilgi verebilir mi.
teşekkürler.
kaptanniyazi wrote:Merhaba arkadaşlar. birkaç sorum olacaktı. anketlerle ilgili.
1. anketler bölümümde her zaman 9-10 tane anket oluyor tıkladıgımda anket bulunamadı diyor. Bu anketler sayılı mı oluyor. ve önce çözen mi kazanıyor?
Birde bu iyi bir eşleşme değildi diyor bu neden oluyor.
Bilgileri doğru girmeme rağmen. sayfayı yenilediğimde anketler tekrar geliyor tekrar aynı şeyler oluyor. Mantığını anlayamadım yardımcı olur musunuz .
alperes wrote:hesap başurunuz onaylandı şeklinde mesaj geldi. ardından gerekli kimlik belgelerini de gönderdim.
gisil wrote:alperes wrote:hesap başurunuz onaylandı şeklinde mesaj geldi. ardından gerekli kimlik belgelerini de gönderdim.
işte o kimlik bilgilerinin onaylanmasından bahsediyorum. submitted mi yoksa approved mi gözüküyor. şu an bununla ilgili sorun yaşayan arkadaşlarım var. bir türlü kmlik bilgilerini onaylamıyorlar.